Top
Sinnasnekkern3

BORA Basic imponerer Sinnasnekker’n

Da Sinnasnekker’n skulle hjelpe et par i Holmstrand med å pusse opp en kirke til å bli deres hjem, var dette det største prosjektet for Sinnasnekker’n. Med en veldig takhøyde var det, som det bruker, en utfordring å få til ventilasjon over koketoppen. Da kunne det ikke passe bedre med en BORA Basic. Med BORA Basic får man maksimal frihet ettersom den er svært enkel å montere da den har integrerte motorer. Enheten leveres komplett med 4 koketopper rundt ventilatoren. De 4 kokesonene er plassert så ventilatoren yter maksimalt. Den runde ventilatoråpningen i midten er laget av rustfritt omslag mens risten er produsert av materiale fra Dupont som tåler temperaturer opp mot 170 grader. Dekselet og fettfilteret løftes lett ut og settes i oppvaskmaskinen. Fettfilteret bør vaskes så oftes som mulig, gjerne hver gang man setter på oppvaskmaskinen.

Otto hadde aldri før hørt om produktet før og syntes det var en strålende løsning:

 – Dette liker jeg! Sånn vil jeg ha hjemme. Det er sånn jeg vil ha det, ikke fra taket! All os og fuktig og alt sammen blir sugd ned i plata og fordelt derfra, det synes jeg var kult.

Sinnasnekkern

 

 

Når Otto forklarte paret hvordan det fungerte var de overrasket og veldig fornøyde:

– Så lekkert! 

 

 

For å se installasjonen og reaksjonen, gå inn på vår Facebook side og se videoklippet.

Synes du dette var interessant kan er du også hjertelig velkommen innom vårt showroom på Skøyen, eller ta turen innom en av våre forhandlere.