Top
Teppanyaki

Teppanyaki: Den morsomme måten å steke på

Å steke på en teppanyaki er annerledes og gøy. En saftig biff, en aromatisk fisk, eller sprø grønnsaker – BORA Teppanyaki stekeplate, laget av 9500 gram rent rustfritt stål, er den perfekte løsningen hvis du vil steke på en kreativ måte. Stekeplaten er god å jobbe med og takket være den ekstra dype designen på 54 cm, kan du steke opp til 8 biffer samtidig.

Maksimum styrke ligger på 5,2 kW, hvilket gjør at biffene får en sprø overflate og blir rosa og møre på innsiden. Du kan faktisk steke 8 kilo kjøtt i et stykke uten problemer.

Stekeplaten er laget av én enhet og rent rustfritt stål som gjør at den blir helt sømløs. Dette sikrer optimal varmedistribusjon og at varmen holder seg. Teppanyaki platen er delt inn i to soner, slik at man kan, for eksempel, velge å steke på den ene sonene og varme på den andre. Dersom man bruker samme varme på begge soner fordeler varmen seg likt og du kan steke store stykker kjøtt eller en hel fisk med jevn varme. Denne type matlaging sørger for en aromatisk og saftig smak og passer også de som foretrekker sunn og kalorifattig mat, du kan for eksempel få sprøstekte grønnsaker på 250 grader på veldig kort tid. Dessuten beholder man både vitaminer og mineraler samtidig som fargen og smaken blir fantastisk.

Enkel rengjøring

BORA Teppanyaki rengjør du lett: Held et glass vann eller noen isbiter på den varme toppen og skrap av restene med en stekespade av metall. For å få bort de verste restene kan du dryppe saften fra en sitron over Teppanyakin eller bruke noe dråper eddik. Takket være de runde kantene er det lett å fjerne de små restene med tørkepapir. Du slipper med andre ord å vaske opp en stor stekepanne. Mot slutten av denne filmen under ser man hvordan kokken rengjør teppanyakin: