Top
skuffer2

Kvalitet og nyvinnende design

I over 50 år har den nord-italienske produsenten FALPER vært dedikert til kvalitet og nyvinnende design. Deres innovative baderomsserier passer inn både på badet hjemme og til offentlige rom. Vi tilbyr flere forskjellige designserier med hvert sitt særpreg.

Falper Level 45 er et innovativt baderomssystem, perfekt koordinert og helt komplett. Passer inn i både den hjemlige sfære og i offentlig rom, som hoteller. Falper Level 45 er et system med en særegen stil men er alikevel kompatibelt med de tradisjonelle elementene.

badekar_alene

Shape Collection, skapt for Falper av den unge tyske designeren Michael Schmidt, gir den perfekte balansen mellom organiske elementer, funksjon og følelser.
Shape er tilgjengelig med knott- og håndtaks-frie dører, takket være push-to-open systemet. Eller kanskje du heller vil ha håndsydde lærknotter? Det store utvalget er nå også beriket med den nye 93 cm dimensjonen og mulighet til å ha både utvendig og innvendig skuffer av tre.

speil2

 

Et samarbeid mellom Michael Schmidt og Falper Design resulterte i College, en splitter ny serie med baderomsenheter og tilbehør. Ungt design og rik på farger, med uvanlige funksjoner utformet for en enklere hverdag.
Spesielt utviklet for forbedret funksjonalitet selv på svært begrenset plass.

falp_col2