Bora professional downdraft benkeventilastor fettfilter

BORA Showroom på Skøyen er åpent hverdager og lørdager – og du er velkommen når som helst for å se på BORA Benkeventilatorer – i 4 modeller.

Har du lyst til å se ~og smake ~ BORA MAT, så er kan du bestille din egen Live Cooking eller du kan komme på torsdag mellom kl. 12 og 14.

Bestill din egen Live Cooking show i Oslo

Vil du bestille din egne Live Cooking med vår ekspert Claus? Her kan du velge både tid og «meny» selv. Du kan også steke og brase selv for å få følelsen med hvordan produktene virker samt stille alle spørsmålene du ønsker. Fyll i skjemaet under og vi tar kontakt og avtaler tid og «meny». Vi gjør oppmerksom på at showrommet er åpent for alle i åpningstiden, men bestiller du tid for den egen live cooking vil du bli prioritert og andre besøkende ønskes velkommen til å se på. Live Cooking er gratis.

Vi gleder oss til å vise deg og la deg prøve våre BORA benkeventilatorer med ekte mat!
Velkommen!

Bestill din egen Live Cooking på showrommet her!

BOrA basic benkeventilator - 4 store kokesoner med integrert vifte

BORA Live Cooking hver torsdag

Hver torsdag fra 12-14
Drammensveien 127, Oslo
VELKOMMEN!

Hos oss møter du ekspertene på ventilasjon og kjøkken. Få svar på alt du lurer på om BORA Downdraft eller KWC kjøkkenbatterier.  Slå av en mat-prat. Du møter andre folk i kjøkkenbransjen. Kanskje du vil sammenligne de ulike BORA modellene; BORA Basic, Bora Basic Excusive, BORA Classic eller BORA Professional.

På bildet ser du perfekte blinis  signert vår showroom manager og mesterkokk, Claus. Hva han disker opp med uke for uke er det bare han som vet.

😋 Vi vet bare at vi gleder oss!

Stikk innom du også!

 

 

BORA live cooking

 

  

 

 

BORA og KWC showroom på skøyen i Oslo viser Downdraft i praksis

  • Ta kontakt!

    Vi gleder oss til å svare på dine spørsmål.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Katalogen 2018