Feiret «begynnelsen på slutten» på avtrekkshetten

,
BORA Downdraft benkeventilator koketoppavtrekk

BORA’s visjon er som kjent at den tradisjonelle kjøkkenviften skal dø ut; «begynnelsen på slutten» på avtrekkshetten. Det er en tøff visjon som virkelig utfordrer dypt forankrete vaner. Derfor var BORA tilstede under en av verdens største designmesser; EuroCucina i Milano 2016.

Nye idéer innenfor design, konsept og teknologi

EuroCucina skjer annet hvert år i Fiera, Milano. Det var totalt 130 utstillere og 311 781 besøkere fra 160 land innom messen i år. EuroCucina er kjent for å vise og skape fremtidige trender og anses som den perfekte møteplassen for kjøkkenbransjens alle deltagere. Her har man muligheten til og demonstrere sine nye idéer innenfor design, konsept og teknologi for de riktige besøkerne. Noe BORA definitivt gjorde.

Vi fra Engebretsen var også på plass og fikk møte både våre skandinaviske kunder som hadde tatt turen til Milano, men også internationale kunder av BORA.

Willi Bruckbauer var veldig fornøyd med BORA’s deltagelse i 2016 og sier:

It was a real pleasure to share the enthusiasm for the end of the extractor hood at the industry’s leading international trade fair in the kitchen industry – EuroCucina 2016.

Gikk du glipp av BORA standen, eller bare vil oppleve den på nytt? Se filmen her:

Eller du kan besøke vårt flotte showroom på Skøyen – hvor du kan se Bora og KWC in action!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *