BORAs showroom i Oslo inspirerer - Ørjan Johannessen vant Bocuse d’Or 2015. Odd Ivar Solvold, 3 x Norgesmester og Ørjans coach. Begge har BORA på sitt eget kjøkken.

Store vinduer ut mot Drammensveien og med mange aktører innen kjøkken, bad og interiør som naboer rundt Skøyen i Oslo. Her har Morten Engebretsen AS funnet sin plass med et KWC og BORA showroom som inspirerer og inviterer til ro og harmoni.

Det skjer noe med de fleste som kommer inn i det flotte showrommet til Morten Engebretsen AS i Drammensveien 127 på Skøyen. Når døra lukkes og trafikkstøyen forsvinner, – da senker roen seg. De duse veggene, rommet med store vindusflater, mye luft og stilfull innredning fungerer akkurat slik de er tiltenkt, –  til inspirasjon og fellesskap mellom mennesker.

 

Åpner for inspirasjon

Den dyktige Claus Baluyot er Showroom manager og her tar han imot forhandlere og kunder hver eneste dag, og gir dem den opplevelsen som rommet og de gode produktene inspirerer til.

Daglig leder Eva Hannisdahl stråler nærmest av lykke over å ha så flotte lokaler midt i «kjøkken-land» på Skøyen.

 

«Kjøkkenlandet»

-Her er det drøyt 20 kjøkkenforhandlere i en omkrets på en drøy kilometer, og vi henvender oss til denne målgruppen i tillegg til arkitekter, eiendomsforvaltere og sanitærbransjen.

Det gir oss som leverandør også en god opplevelse å kunne invitere våre kunder inn i disse lokalene. Her inviterer vi våre forhandlere fra Norge, Sverige og Danmark inn på BORA-kurs for å lære om de ulike produktene. I tillegg er også den vanlige forbruker hjertelig velkommen til å bli inspirert og komfortabel med våre produkter, enten det gjelder KWC-armaturer, BORA koketopper og benkeventilatorer eller Rieber kjøkkenvasker.

 

Alle sansene aktiveres

Det er viktig å kjenne, lukte, smake og føle produktene, mener Eva Hannisdahl og hennes medarbeider Claus Baluyot. Naboer i «kjøkkenlandet» på Skøyen blir invitert til en enkel lunch, Live Cooking på torsdager for å skape et fellesskap og gi hverandre inspirasjon i hverdagen.

I tillegg vil det med jevne mellomrom bli invitert til «kokke-eventer» der landets beste kokker stiller opp og gir kunder både undervisning og de gode smakene.  Eva Hannisdahl er stolt over å ha sikret seg både Ørjan Johannessen som vant Bocuse d’Or 2015 og  Odd Ivar Solvold, som er tre ganger Norgesmester og dessuten Ørjans coach og manager som partnere og BORA-ambassadører.

Showroom manager Claus Baluyot og daglig leder Eva Hannisdahl i Morten Engebretsen AS er stolt over selskapets flotte KWC og BORA showroom og kurssenter på Skøyen i Oslo. Her er det være lav terskel for å bli kjent med våre produkter, sier de i kor. Foto: Odd Borgestrand

Showroom manager Claus Baluyot og daglig leder Eva Hannisdahl i Morten Engebretsen AS er stolt over selskapets flotte KWC og BORA showroom og kurssenter på Skøyen i Oslo. Her er det være lav terskel for å bli kjent med våre produkter, sier de i kor. Foto: Odd Borgestrand

Øker salget

Det er ingen tvil om at et velfungerende showrom også har betydning for kundelojalitet og gode salgstall. De siste årene har Morten Engebretsen AS nesten doblet salget av BORA-produkter, og Eva Hannisdahl mener showrommet på Skøyen har vært en viktig faktor i tillegg til etablering av egne datterselskaper i Sverige og Danmark. Salget av KWC-armaturer og Rieber kjøkkenvasker har også fått et nytt løft etter at showrommet ble etablert, forteller hun.

Vi ser på dette som en unik mulighet til å være tilstede i et spennende marked. Drammensveien 127 skal være et opplevelsessenter. Det vil si både et showroom og et kurssenter, og det skal være tilgjengelig for alle, sier en engasjert Eva Hannisdahl.  Hun er fjerde generasjon Engebretsen som driver firmaet som ble etablert i 1901.

Av Odd Borgestrand

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 10-17
Fredager :STENGT
Lørdager: 11-15.
Romjul: Stengt

Se BORA benkeventilator i aksjon på vårt showroom i Oslo eller hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Kontakt oss her!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.