Beskrivelse
Lurer du på hva en verdensmester i kokkekunst lager av mat når han skal kose seg i helgen? I denne lekre kokeboken, Endelig Helg – verdens beste helgemat av Ørjan Johannessen, kan du selv lage maten som Bocuse d’Or-vinneren gjerne serverer sin familie og siner venner.
Her finner du fantastisk helgemat – både tradisjonsmat og internasjonale oppskrifter. De 80-100 oppskriftene har varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. Du finner garantert noe som vil pirre din nysgjerrighet og din indre kokk.
Ønsker du en real kjøkkenutfordring kan du også bryne deg på kokebokversjonene av vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d’Or. Ørjan deler raust av sin enorme mat-kunnskap og røper hva som gjorde at han vant.
Noe av det beste med Ørjan er hans filosofi om at mat skal være så enkel som mulig. Du skal kunne gjenkjenne råvarene i smaken. Vi lar oss alltid fascinere av måten Ørjan tryller frem de mest smakfulle retter av helt vanlig mat du får kjøpt i butikken på hjørnet!
Til daglig er Ørjan kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland, et gjestgiveri som har vært i hans familie i generasjoner. Gjestgiveriet har fått internasjonal anerkjennelse og en plass i den internasjonale matguiden, Guide Michelin.
Endelig helg – verdens beste helgemat av Ørjan Johannessen
Mat er følelser – og det kommer tydelig frem i denne vakre kokeboken!
Bestill ditt eksemplar her!
Vi er meget stolte av å ha Ørjan Johannessen som BORA-ambassadør. Ørjan oppdaget nemlig tidlig BORAs unike egenskaper. Så hjemme på det store spisekjøkkenet hans er BORA Professional sentralt plassert på kjøkkenøya!
Les mer om Ørjan Johannessen her!
Lag mat med Ørjan!
Under Covid-19 hadde vi tre særdeles vellykkede digitale matkurs med Ørjan. Matkursene med innkjøpslister er fremdeles tilgjengelige HER. Hvorfor ikke tromme sammen en vennegjeng og kos dere med matlaging i verdensklasse. Vi garanterer en sosial opplevelse, en mengde med mat-tips & trikks samt et uforglemmelig måltid!
Detaljer