Beskrivelse
I kokeboken Norsk Fisk får du rett og slett de aller beste fiskeoppskriftene!
Du trenger egentlig kun en fiske-kokebok. Og det er denne. Her får du oppskrifter med fisk til hele uken. Fra enkle, men oh-lalah så gode, hverdagsoppskrifter til helgens festmåltid av fisk.
Fisk – den unike råvaren
Fisk har alltid vært den noske råvaren Odd Ivar Solvold brenner aller mest for. Vi har et helt unikt mangfold av gode råvarer i Norge. Fisk har vært råvaren som har preget hele hans karriere. Også da han vant tittelen for verdens beste fiskerett i Bocuse d’Or 1997.
Så ønsker du å spise mer fisk men kanskje ikke følt deg trygg nok på å lage den? Her er boken for deg! Odd Ivar gir deg i denne boken alt du trenger å vite om Norges vanligste fiskeslag. Enten det er i fersk eller frosset tilstand, her er de beste teknikkene for vellykkede fiskemåltider.
100 oppskrifter med fisk og tilbehør for alle anledninger.
Norsk fisk – den ultimate fiskekokebok av Odd Ivar Solvold
Odd Ivar Solvold er en prisbelønnet kokk fra Sandefjord. Han har en sterk lidenskap for formidling og opplæring. Blant annet ledet han kokkelandslaget i mange år, og ble også historisk i Bocuse d’Or-sammenheng da han i januar 2015 coachet frem sin tredje verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen.
Han har hatt gleden av å drive frem mer enn 80 lærlinger, hvorav fire har blitt norgesmestere og to nordiske mestere. I tillegg har han holdt foodcamps for barn og unge hvor fokuset har vært å lære barn å tilberede og like fisk. Odd Ivar har tidligere gitt ut 6 bøker, for det meste på eget forlag. Én av dem, Smak fra Solvold, hadde et opplag på 31 500 eksemplarer.
Vi er meget stolte av å ha Odd Ivar Solvold som BORA-ambassadør. Odd Ivar oppdaget nemlig tidlig BORAs unike egenskaper. Så hjemme hos Odd Ivar er BORA Professional en sentral del av den daglige matlagingen.
Bestill ditt eksemplar av Norsk Fisk her!

Gullvinner av Bocuse d’Or 2015 Ørjan Johannessen og tre ganger Norgesmester og coach i Bocuse d’Or, Odd Ivar Solvold, er begge stolte eiere av BORA Professional og våre ambassadører.
Detaljer