Red dot design award til BORA Classic 2.0 og BORA pure downdraftsystemer

Bora er prisvinnende design og benkeventilasjon. Kort og godt prisvinnende kvalitet!

 

BORA er en knapt 10 år gammel merkevare. Til benkeventilasjon å være, representerer 10 år et langt forsprang. Andre downdraft-leverandører har såvidt kommet på markedet. Samtidig er 10 år svært ungt for en merkevare som har vunnet så mange prestisjefylte priser. “Best of the best”, “Good design” og “Best design brand” heter noen av de høythengende prisene BORA har blitt tildelt. Ja, BORA er prisvinnende design og benkeventilasjon: Her kan du lese mer.

Vi grautlerer og er stolte over å representere BORA i Skandinavia!

 

I Oktober 2019 ble BORA Pure kåret til den beste benkeventilatoren som er på markedet i Norge. Du kan lese hele testen her!

2019 er også året BORA lanserer 2 nye produkter og prisdrysset tar såpass av at vi har laget en ny oversikt over alle design awards som gjør BORA til det mest prisbelønte varemerket her!

Plus X Award 2019

Den siste awarden til BORA er intet mindre enn verdens største innovationspris; Plus X Award 2019 føyer seg inn i rekken av gjeve awards til verdens beste benkeventilator og er tildelt BORA Classic 2.0 og BORA Pure i 2019.

 

red dot design award 2019 til BORA benkeventilator Classic 2.0 og BORA Pure

Red Dot Design Award  2019

Red Dot award er et globalt anerkjent kvalitetsstempel. Den deles det ut for effektiv teknikk, fremragende innovasjon og attraktiv design.  I 2019 lanserte BORA 2 store nyheter, BORA Classic 2.0 og BORA Pure – og begge vant denne renommerte, internasjonale designpris.

 

 

Iconic Awards 2019 – BORA Classic 2.0

Allerede før lanseringen vinner nye BORA Classic 2.0 benkeventilator denne prestisjefylte prisen. Kontrollpanelet – sControll – er en liten revolusjon i kjøkkenbransjen. Denne sammen med de avanserte funksjonene, det minimalistiske designet og den støysvake og effektive ventilatoren. Gratulerer, BORA!

IF design award BORA classic 2.0 downdraf

iF Design Award 2019 – BORA Classic 2.0

iF DESIGN AWARD er en av de viktigste og mest anerkjente designprisene i verden gjennom 65 år. Å vinne en iF DESIGN AWARD er et kvalitetsmerke for eksepsjonell design og fremragende produkter. For forbrukere og brukere er det et symbol de kan stole på. BORA Classic 2.0 lanseres i 2019 og vinner denne prisen samme år!

 

Utmerket BORA - Good Design Award 2017 til BORA Professional benkeventilator

Good Design Award 2017

Prisen Good Design Award presenteres av Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. Utmerkelsen har som mål å både anerkjenne og skape bevissthet omkring moderne design og den betraktes som et internasjonalt varemerke for banebrytende design.

Denne utmerkelsen gikk til den lekre og funksjonelle BORA Professional 2.0 som ble lansert i 2017.

 

 BORA downdraft Design Award 2018

German Design Award 2018

BORA Professional 2.0 benkeventiator har vunnet førstepremie i German Design Award igjen! Denne gangen for 2018. Prisen er internasjonalt renomert og deles ut av German Design Council. Prisen er blant de mest kjente  i verden.

 

 Plus X Award – Beste designmerke

Denne utmerkelsen er en anerkjennelse for merkevaren BORA og det konstante toppnivået BORA holder i produktdesign.

Premieringen av bedriften BORA som “Beste designmerke 2017” er et helt spesielt kvalitetsstempel. Tittelen Beste designmerke er forbeholdt noen ganske få prisvinnere og ærer kun merkevarer med produkter som har vunnet de fleste kvalitetsstemplene i kategorien design i løpet av et år. En bekreftelse på at BORA alltid overbeviser med sitt produktdesign.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot

Red Dot Product Design Award

Best of the best

Red Dot award er et globalt anerkjent kvalitetsstempel. I kategorien «Product Design» deles det ut pris for effektiv teknikk, fremragende innovasjon og attraktiv design. Her ble BORA Professional 2.0 downdraft kronet til “Best of the best”, som er en ekstra spesiell pris.

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet German design award 2016

German Design Award

German Design Award er en internasjonalt renomert pris som deles ut av det anerkjente German Design Council.  Prisen står for en av de mest kjente designkonkurransene i verden. BORA Basic Exclusive Induksjonstopp ble i 2016 kåret til vinner i kategorien «Excellent Product Design»

 

BORA prisvinnende design og kvalitet

 

Deutscher Gründerpreis

Denne tyske gründerprisen er blant de mest betydningsfylle utmerkelsene for bedrifter i Tyskland. BORA mottok dette trofeet i 2010 i kategorien «startup»

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot

Red Dot Product Design Award

Allerede i 2012 fikk BORA Classic benkeventilator den høyeste utmerkelsen fra Red Dot Design Award i kateforien Product Design.

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x

 

Plus X Award

Innovative og bærekraftige produkter premieres med Plus X Award.

BORA Basic benkeventilator i 2013

BORA Basic Exclusive benkeventilator 2015 + 2016

Nye BORA Professional benkeventilator 2017

Prisene har vært i kategoriene  for innovasjon, High Quality, design, brukerkomfort og funksjonalitet.

Alle de tre produktene fikk i tillegg prisene for «Årets beste produkt» nesten før de var tilgjengelig på markedet.

 

Award Utmerket BORA

Tyskland – ideenes land

I 2009 var BORAs fabrikk i Raubling, et av de 365 stedene som representerte Tyskland som «Ideenes land».

 

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Iconic Award

 

 

Iconic Award – best of best

Bedre blir det ikke.  BORA Professional downdraft ble av ekspertjuryen til German Design Council premiert med utmerkelsen «Iconic Award for 2016 i Interior Innovation  – Best of Best»

 
Good Design Award 2017 – Australia

Good Design Award er Autstralias eldste pris for industridesign.

I 2014 mottok BORA denne prisen for BORA Basic benkeventilator.

I 2017 vant BORA for HELE produktutvalget.

 

 

German Brand Award 2016

German Brand Award

Denne er BORA spesielt stolte av: BORA ble ekspertjuryen til Rat für Formgebung – German Design Council, premiert med German Brand Award 2016 for vellykket profilering i kategorien Kjøkken.

Ja, BORA er prisvinnende design og benkeventilasjon

Helt fra starten har ideene til BORA overbevist både nasjonale og internasjonale fagfolk innen merkevare, teknikk og design. BORAs grunnlegger og kjøkkenvisjonær, Willi Bruckbauer, sier: «Kjøkkenet skal være et sted for glede, nytelse og sanselighet!» Denne visjonen lever BORA opp til – BORA er prisvinnende design og benkeventilasjon!

Les mer om historien bak BORA her.

Se BORA på vårt showroom i Oslo eller hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:Kontakt oss her!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.