BORA Cool – Friskhet i fokus

BORA Cool kjøle- og fryseskap er designet for å holde maten din friskere, lenger. Med smart teknologi og presis temperaturkontroll, setter BORA en ny standard i matoppbevaring. Med BORA Cool kan du redusere matsvinnet betydelig og spare penger ved å bevare maten lenger. Ta steget mot et friskere kjøkken, med BORA Cool.

Med BORA Cool kjøle-, kombi- og fryseskap kompletterer BORA sin portefølje innen hvitevarer. Den gode matlagingsopplevelsen utvides dermed fra matlaging på BORA benkeventilator og i kombidampovnen  BORA X BO til oppbevaring av mat på en måte verden hittil ikke har sett maken til.

Krispy og fersk mat! Lenger!

BORA kjøleskap, BORA kombiskap og BORA fryseskap sørger for at du kan lagre matvarer slik at de holder seg ferske og friske mye lenger. Innredningen gir deg mange gode valgmuligheter slik at du alltid vil ha orden og oversikt. BORA har, som alltid, fokus på både design, de beste materialer, enkel rengjøring, intuitiv betjening og en mengde praktiske funksjoner.

BORA Cool Kjøleskap

BORA Cool kjøleskap er utstyrt med separate temperatursoner som bevarer smak og næringsinnhold i råvarene. BORA Cool sine plassbesparende, innovative og praktiske beholdere gir deg fleksibilitet og god oversikt i kjølleskapet. Med riktig belysning, eget luktfilter og separate temperaturområder er BORA Cool en perfekt kombinasjon av design og funksjonalitet. BORA Cool kommer med valgfrie utstyrspakker slik at du kan tilpasse kjøleskapet etter dine behov.

BORA Cool Freeze Fryseskap

Med BORA Freeze fryseskap er det ikke lenger behov for avriming, takket være smart NoFrost-teknologi. Med uttrekkbare hyller og beholdere blir rengjøring og inn- og utrydding mye enklere. Den oversiktlige inndelingen av skapet gjør det også enklere å holde god oversikt over hva du har i skapet. Fryseskapet kommer med vanntilkobling, isbitmaskin og med bordvennlig isbøtte. BORA Freeze fryseskap er utformet med smarte funksjoner og med valgfrie utstyrspakker.

Bora_cool

Kun hos BORA Cool – ekstra tilbehør

  • Former og beholdere i ulike størrelser for oppbevaring og frysing
  • Multifunksjonell oppbevaring av mat og drikke
  • Myk piggmatte for mindre kjølevarer som tuber, poser og egg
  • Flaskeåpner
  • Vinkjøler
  • Beholder med fuktfjernende effekt
  • Lagerbeholder og oppbevaringsboks for hermetiserte matvarer
  • Serveringsbrett i ulike varianter