BORA COOL – FRISK RÅSKAP

BORAs nye serie, BORA Cool – kjøleskap, kombiskap og fryseskap er utviklet med samfunnsansvar, lidenskap og innovasjon. BORA Cool er bærekraft i praksis – fordi du kan oppbevare mat ferskere og lengre. BORA Cool vil rett og slett føre til langt mindre matsvinn.

Med BORA Cool kjøle-, kombi- og fryseskap kompletterer BORA sin portefølje innen hvitevarer. Den gode matlagingsopplevelsen utvides dermed fra matlaging på BORA benkeventilator og i kombidampovnen  BORA X BO til oppbevaring av mat på en måte verden hittil ikke har sett maken til.

Krispy og fersk mat! Lenger!

BORA kjøle- og frysesystemer sørger for at du kan lagre matvarer slik at de holder seg ferske og friske mye lenger. Innredningen gir deg mange gode valgmuligheter slik at du alltid vil ha orden og oversikt. BORA har, som alltid, fokus på både design, de beste materialer, enkel rengjøring, intuitiv betjening og en mengde praktiske funksjoner.

BORA Cool – unike kjøleskap

BORAs kjøleskap skiller seg fra andre på markedet ved blant annet uttakbare BORA Fresh zero-beholdere som er spesiallaget for å forlenge holdbarheten til ulike matvarer. Beholderne sørger for å minimere fuktighet og andre faktorer som gjør at maten forringes.

Ulik mat med ulike temperatursoner er viktig for å bevare smaker og næringsinnhold. Flere av beholderne er også plassbesparende, nytenkende og praktiske.
Hos BORA får du valgfrie utstyrspakker og kan komplettere med tilbehør etter behov.

Med den gjennomtenkte belysningen i alle hyller får du en svært god oversikt. Som alle BORAs premium produkter finnes ingen unødvendige dekorlister – bare god design kombinert med praktiske løsninger. Dermed er skapene også svært lette å holde rene. I tillegg vil luftsirkulasjon og et eget BORA luktfilter sørge for at kjøleskapet alltid er appetittvekkende lekkert.

BORA Freeze – unike fryseskap

Som kjøledelen er BORAs fryseskap prakisk og funsjonelt innredet. Skapt for god holdbarhet, enkel rengjøring og automatisk defrost. BORA bruker for eksempel soft-close på alle hyller, uttakbar og bordvennlig isbøtte. Også til fryseren kan du komplettere med valgfrie utstyrspakker i tillegg til standard.

Kun hos BORA Cool – ekstra tilbehør

  • Former og beholdere i ulike størrelser for oppbevaring og frysing
  • Multifunksjonell oppbevaring av mat og drikke
  • Myk piggmatte for mindre kjølevarer som tuber, poser og egg
  • Flaskeåpner
  • Vinkjøler
  • Beholder med fuktfjernende effekt
  • Lagerbeholder og oppbevaringsboks for hermetiserte matvarer
  • Serveringsbrett i ulike varianter
Bora_cool

Gled deg til BORA Cool– enda en kjøkkenrevolusjon fra BORA! Kommer vår/sommer 2024