BORA QVAC – smart vakuumering

SPARER VERDEN FOR MATSVINN
– OG DEG FOR PENGER

Når vi vet at rundt 33% av maten vi kjøper blir kastet og at en familie på 4 i gjennomsnitt kaster mat for ca kr. 25.000 i året.. Da skjønner vi at det er verdt å investere i kjøkkenutstyr som minsker matsvinn!

Ved å vakuumere mat og drikke holder den seg fersk og fristende opp til 3 ganger lenger, Samtidig som smaker og næringsstoffer bevares.

QVac er innovativ vakuumering som passer svært godt inn i BORAs produktportefølje. Du kan bruke QVac til flere ting i tillegg til å minimere luftkontakt på matrester og annen åpnet emballasje. Den kan for eksempel også brukes til sous vide i BORA X BO og lynrask marinering av råvarer.

Alltid tilgjengelig og plugget inn

Det nye og innovative med BORA QVac er at den bygges ned i kjøkkenbenken. Dermed er den tilgjengelig for bruk – hele tiden. Det er ikke et apparat du må sette av plass til i skapet eller hente frem og plugge i ved bruk. QVac er lett tilgjengelig, enkel i bruk og med praktisk og lekkert tilbehør. Sikre fornuftig bruk av matrester med BORA QVac vakuumforsegler.

BORA QVac smart vakuumering har et diskret design og i leveransen medfølger diverse tilbehør som korker til flasker, flere vakuumposer i ulik størrelse, 2 ulike vakuumbeholdere som er tilpasset BORA Cool, forseglings- og marineringsutstyr.

En hel rekke annet ekstrautstyr er også tilgjengelig.

BORA QVAC ventes å være tilgjengelig i det norske markedet våren 2024

En flaske med juice med vakuum-kapsel tilknyttet BORA Qvac vakuumering illustrerer bora-qvac-smart-vakuumering

Last ned teknisk spesifikasjon og datablad:
BORA QVac – Sort (QVACAB)
BORA QVac – Rustfritt stål (QVACSS)

QVac_Bora