BORA Lights – Fremhever den gode maten og det gode selskapet

Å ha riktig belysning på kjøkkenet spiller en viktig rolle for trivsel og velvære. Med BORAs nye lampeserie kan du skape den perfekte atmosfæren i kjøkkenet ditt.

BORA Lights gir deg muligheten til å endre atmosfære i kjøkkenet med en enkel håndbevegelse. Du kan for eksempel enkelt skifte mellom et klart direkte lys, ideelt for å se detaljer og farger under matlaging, til et varmt, indirekte lys som skaper en perfekt atmosfære for måltider. Du kan også tilpasse lysfargen, lysstyrken og høyden på lampen, enkelt ved bruk av hånden. Med det delikate og minimalistiske designet får du den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design. 

BORA Lights gir deg den ultimate friheten til å skape drømmekjøkkenet ditt.

Belyser koketoppen, kjøkkenbenken og spisebordet

Kjøkkenhettens tid er forbi. Det skaper rom og mulighet for god lyssetting av området over koketoppen.

Med BORA Lights er alt gjennomtenkt, og ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene. Med diskré og minimalistisk design så vel som intelligent styring og funksjon er BORA Lights perfekt til enhver anledning. Lampene bidrar til riktig lyssetting – med ulike funksjoner til ulik bruk. Med BORA kan du komme så nært dagslys som mulig, eller skape en varm og dempet atmosfære om du ønsker det.

BORA Lights kommer i to ulike serier:

BORA Horizon som kan styres med håndbevegelser, og kommer med eller uten hev/senk.

BORA Stars som kommer som singel-lampe eller med lineært/sirkulært oppsett.

Begge lampeseriene finnes i tre ulike farger: sort, mosegrønn og rosegull.

BORA Lights HorizonBORA Lights Horizon kommer i to versjoner; Fix og Move. Begge kan justeres slik at høyden passer perfekt til din matlagingssone. Med Horizon Fix-versjonen kan høyden justeres i opphenget. Med Horizon Move-versjonen kan høyden justeres etter behov – ved å heve/senke selve lampen.

Ved å sveipe hånden under lampen skrus den av og på, dimmer, endrer fargetemperatur, aktiverer direkte og indirekte belysning. BORA Horizon pendellampe kan brukes både som indirekte lys over spisebordet og som en direkte lyskilde over kokeplaten.

De fem fargetemperaturinnstillingene og den trinnløse dimmeren gjør at du skape den perfekte atmosfæren. BORA Horizon passer over arbeidsbenken, platetoppen eller som perfekt belysing av spisebordet.

BORA Lights Horizon smelter diskret inn i kjøkkenet, og gir en touch av eleganse.

BORA Lights StarsSkap den perfekte stemningen i rommet med BORA Stars.

BORA Stars passer perfekt til å henge over kjøkkenbenken, platetoppen eller spisebordet og føyer seg uanstrengt og vakkert inn i kjøkkenets helhetsbilde.       

BORA Stars kommer som singel-lampe eller med lineært/sirkulært oppsett bestående av 3 lamper.

Singel-varianten kan brukes alene, eller så kan du sette sammen så mange du ønsker. Du kan velge mellom overflatemontert eller innfelt takfeste.

De lineære og sirkulære oppsettene kan dimmes trinnløst, slik at du kan skape akkurat den stemningen du ønsker.

BORA Stars er tilgjengelig i tre ulike farger: beroligende mosegrønn, elegant svart og malerisk rosegull.

BORA Stars smelter diskret inn i kjøkkenmiljøet, og tilfører en touch av finesse.

Fri sikt

Med BORA Lights får du perfekt kjøkkenbelysning som ikke sperrer utsikten. Lampene kan også heves og senkes etter behov.

Nyskapende betjening

Den lineære pendellampen BORA Horizon kan styres intuitivt ved hjelp av håndbevegelser.

Unik fleksibilitet

Lampene bidrar til riktig lyssetting – med ulike funksjoner til ulik bruk. Med BORA Lights kan du komme så nært dagslys som mulig, eller skape en varm og dempet atmosfære om du ønsker det.

Tidløs design

Med BORA Lights sitt minimalistiske design smelter lampene diskret inn i kjøkkenet, og gir en touch av eleganse. BORA Lights er tilgjengelig i tre farger; sort, rosegull eller mosegrønn.

Enkel rengjøring

Takket være førsteklasses materialer og gjennomtenkt design er BORA Lights enkle å rengjøre.