• Bilde av BORA lights - i et kjøkkenmiljø

BORA LIGHTS – FREMHEVER DEN GODE MATEN OG DET GODE SELSKAPET

Vi trenger jo belysning på koketoppen nå som den gammeldagse avtrekkshetten er passé. Og hvem er de beste på design og funksjon for VÆREkraftige kjøkken om ikke BORA?

Vi er veldig stolte over å kunne presentere BORAs nye lampeserier. Med diskré og minimalistisk design så vel som superintelligent styring og funksjon. Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene.

I kjent BORA-stil er alt gjennomtenkt for å skape et så behagelig rom som mulig å være i. Lampene hjelper deg å oppnå riktig lyssetting av HJEM og interiør – med ulike funksjoner til ulik bruk. Ved å sveipe hånden under lampen skrus de av og på. Du kan også regulere varmen på lyset, styrken (trinnløs dimming) og lysretning (direkte eller indirekte lys) ved å sveipe hånden. En av innstillingene er så nært dagslys du kan komme. Den type lys er perfekt når du skal tilberede mat eller nyte maten du har laget. Senere på kvelden demper du kanskje lyset og sveiper frem en varmere nyanse.

Som alle BORAs produkter er designet både diskret og elegant og du kan velge mellom 3 ulike overflater, sort, mosegrønn og rosegull.

BORA Lights forventes tilgjengelig hos våre kjøkkenforhandlere i løpet av høsten 2023

BORA LIGHTS – HORIZON

Bilde av BORA lights - BORA horizon

HORIZON

Horizon kommer i to versjoner. Alle kan justeres slik at høyden passer perfekt til din matlagingssone. Med den «faste» versjonen kan høyden justeres i opphenget. Med den bevegelige BORA Horizon kan høyden justeres på lysarmaturen.

Ved å sveipe hånden under BORA Horizon skrus den av og på, dimmer, endrer fargetemperatur, aktiverer direkte og indirekte belysning.

BORA Horizon pendellampe kan brukes både som indirekte lys over spisebordet og som en direkte lyskilde over kokeplaten.

De fem fargetemperaturinnstillingene og den trinnløse dimmeren skaper en hyggelig atmosfære i enhver matlagningssituasjon. BORA Horizon passer over arbeidsbenken, platetoppen eller spisebordet og smelter diskret inn i kjøkkenet, og gir en touch av eleganse

BORA LIGHTS – STARS

Bilde av BORA lights - BORA stars pendellampe

STARS

Skap den perfekte stemningen i rommet med BORA Stars. Velg mellom tre lys i en lineær eller sirkulær anordning. Fås også i single variant.

Alle modellene kan dimmes trinnløst. BORA Stars passer i ethvert kjøkken, over benkeplater, benkeventilatoren eller spisebordet. Lampene smelter diskret inn i det generelle kjøkkenmiljøet, og tilfører en touch av finesse.

BORA Stars er tilgjengelig i tre farger:
mosegrønn, sort eller rosegull.

Spis som om du var under stjernehimmelen med BORA Stars