Utmerket BORA – markedets mest prisbelønte varemerke!

BORA er markedets mest prisbelønte og mest testvinnende varemerke. Med de mest prisvinnende produkter. Se BORAs internasjonale priser, best-i-test-kåringer og design-awards her. Vunnet for banebrytende funksjoner, design, kvalitet og innovasjoner.

10 års forsprang!bora_pure_benkeventilator_testvinner-best-i-test-SH header

BORA er et forholdsvis ungt varemerke.

Til benkeventilasjon å være, representerer BORAs alder likevel et langt forsprang. Andre leverandører er kanskje kjente og gamle merkevarer, men har bare såvidt kommet på markedet med benkeventilasjon.

Alderen er heller ikke høy med tanke på de unikt mange prestisjefylte prisene BORA har vunnet: «Best of the best», «Best brand», «Best design» og «Best i test» er seriøse fjær i hatten for en leverandør som i mange år fokuserte 100% på benkeventilasjon. Legg til at BORA har over 100 patenter i sine kvalitetsprodukter, så skjønner du at BORA er som et ikon på funksjonell kvalitet.

Vi gratulerer og er stolte over å representere BORA – den originale benkeventilator – i Skandinavia!

 

Prisbelønt kvalitet. Prisbelønt design.

Allerede fra starten har ideene bak BORA overbevist bransjefolk innen kjøkken og design. BORAs grunnlegger og visjonær, Willi Bruckbauer sier: ”Kjøkkenet skal være et rom for glede, nytelse og og sensualitet!” Og den visjonen lever BORA opp til!

Bare hos BORA – Markedets beste downdraft-system

  1. De største kokesoner (25-40% større enn de andre – opp til 23×23)
  2. Bøttevis med internasjonale design-priser og best i test-utmerkelser
  3. Eneste leverandør med 100% fokus på benkeventilasjon –
  4. Den originale – 10 års teknologisk forsprang
  5. Over 100 patenter, blandt annet: Patentbeskyttet to motors-system gir turbulensfri ventilation, patentbeskyttet lufthastighedsteknologi (laminær luftstrøm), patentbeskyttet rørføringssystem ECOtubes (20% mer effektive), enerett på markedets største induktionsspoler
  1. Selges kun via kvalitetssikrede BORA-forhandlere
  2. Best service – bransjens laveste feil-rate – færrest reklamasjoner
  3. Funksjonsgaranti (100% cleanrate) ved korrekt installasjon
  4. Tar minst plass under benken
  5. Eneste produkt med integrert kullfilter (Basic krever ikke rør)

BORA Pure og X Pure– Norges beste benkeventilatorer

Den uavhengige norske nettsiden, Vi Anbefaler, publiserte en test av benkeventilasjon høsten 2019. Som et resultat ble BORA Pure downdraft-system den klare vinneren:

”Med tanke på alle de aktuelle modellene vi har tatt hensyn til i denne sammenligningen, så anbefaler vi BORA Pure fordi vi mener det er den komplette platetoppen med ventilator..” – Vi Anbefaler – https://anbefaler.com

I 2021 ble BORA Pure kåret til Bedst-i-Test hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark. Dette året er det BORA X Pure som blir testvinneren hos norske Vi Anbefaler.

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:


Kontakt oss her!

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.