Hvordan virker benkeventilasjon BORA benkeventilator amed 10 års forsprang

Hva er viktig å tenke på når du skal velge mellom de forskjellige typene benkeventilator på markedet. 10 års forsprang kan være en viktig faktor.

Mange spår at om noen få år vil den konvensjonelle kjøkkenhetten og takhengte avtrekksviften være avleggs. Da er det viktig å kunne orientere seg i det raskt voksende benkeventilasjonsmarkedet. Hva bør du se etter når du skal velge ventilasjon?

BOrA basic benkeventilator - 4 store kokesoner med integrert vifte
En benkeventilator er nemlig ikke en benkeventilator.

BORA har holdt på med benkeventilasjon siden 2006 og er selve opphavet til den teknologien som brukes i dagens downdraft-systemer. BORA driver ikke med annet enn benkeventilasjon og er dermed spesialister. Vi kan trygt si at BORA har over 10 års forsprang.

Forspranget ligger i teknologi, i design, i funksjonalitet, i støynivå, i materialbruk, i brukervennlighet, i kort sagt alle detaljer og i helheten.

Kun hos BORA som har 10 års forsprang:

 1. De største kokesonene. Alle BORA modellene løser BORA ventilatorens dominans og plass på en så optimal måte at man får plass til 4 store kjeler/panner. På BORA Basic Exclusive for eksempel er de fleksible kokesonene på 23 x 23 cm.
 2. De beste materialene som tåler bruk. BORA er de eneste benkeventilatorene med fettfilter av rent rustfritt stål. Og dermed tåler oppvaskmaskin – om og om igjen. Noen av delene er forsterket med et spesielt belegg som også brukes innen medisin og motorteknologi.
 3. Mest effektiv – BORA er spesialister – BORA er den originale benkeventilator med over 63 unike patenter på downdraft og koketopp-teknologi. De har en stor forsknings- og utviklingsavdeling som kun forsker på innovasjon innen benkeventilasjon og turbulensfrie luftstrømmer. Dette er en av årsakene til BORAs solide forsprang på dette området og gir seg utslag i en støysvak og unik avtrekks-effektivitet.
 4. BORA leveres sammen med BORAs egne ventilasjonsrør – ECO tube – som er minst 20% «raskere» enn konkurrerende ventilasjonsrør. Rørene leveres sammen med benkeventilatoren og gjør installeringsjobben mye enklere.
 5. Hjelp, garantier og service – Det er knapt reklamasjoner på BORA i de over 50 landene som selger BORA. Skulle det være noe galt så får du hjelp. Trenger du hjelp til tegninger, så får du det. BORA selges kun gjennom sertifiserte forhandlere slik at du får best mulig hjelp og service.
 6. Miljøhensyn. Energibesparende, klasse A++
  BORA går aldri på kompromiss med verken kvalitet eller miljøhensyn.
 7. Eksklusivt og prisvinnende design – BORA har vunnet 12 internasjonale priser for design og funksjonalitet.
 8. Alle modellene kan planlimes eller nedfelles. Alle modellene kan ha utluft eller resirkulasjon med kullfilter.
 9. Full utnyttelse av skap og skuffedybde – kompaktmodellene har overhodet ingen rør i bakkant.
 10. Funksjonsgaranti med 100% cleanrate.

Slipp fremtiden inn på kjøkkenet – med garanti om kvalitet.

100% Cleanrate

Se BORA benkeventilator i aksjon på vårt showroom i Oslo eller hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Kontakt oss her!

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.