Hvordan virker benkeventilasjon BORA benkeventilator amed 10 års forsprang

Hva er viktig å tenke på når du skal velge mellom de forskjellige typene benkeventilator på markedet. 10 års forsprang kan være en viktig faktor.

Mange spår at om noen få år vil den konvensjonelle kjøkkenhetten og takhengte avtrekksviften være avleggs. Da er det viktig å kunne orientere seg i det raskt voksende benkeventilasjonsmarkedet. Hva bør du se etter når du skal velge ventilasjon?

Bilde av koketopp med ekstra store kokesoner og mange gryter på - BORA X Pure benkeventilator

BORA jobber med kontinuerlig forbedring og videreutvikling av benkeventilasjon. Våren 2020 lanseres Bora X Pure.

 

En benkeventilator er nemlig ikke en benkeventilator

BORA har produsert benkeventilasjon siden 2006 og er selve opphavet til den teknologien som brukes i dagens downdraft-systemer. BORA er spesialister og driver kun med benkeventilasjon.

Vi kan trygt si at BORA har over 10 års forsprang.

Forspranget ligger i teknologi, i design, i funksjonalitet, i støynivå, i materialbruk, i brukervennlighet, i kort sagt alle detaljer og i helheten.

Kun hos BORA som har 10 års forsprang:

 1. De største kokesonene. BORA har de største kokesonene i markedet – rett og slett.
 2. De beste materialene som tåler bruk. BORA er de eneste benkeventilatorene med fettfilter av rent rustfritt stål. Og dermed tåler oppvaskmaskin – om og om igjen. Noen av delene er forsterket med et spesielt belegg som også brukes innen medisin og motorteknologi.
 3. Den mest effektive kjøkkenviften er fra spesialisten BORA. BORA er den originale benkeventilator med over 63 unike patenter på downdraft og koketopp-teknologi. BORAs store forsknings- og utviklingsavdeling, er et sentrum for innovasjon, og jobber mot kontinuerlig forbedring og utvikling av benkeventilasjon og turbulensfrie luftstrømmer. Dette er en av årsakene til BORAs solide forsprang som igjen gir seg utslag i markedets mest støysvake kjøkkenvifte med unik avtrekks-effektivitet.
 4. BORA leveres sammen med BORAs egne ventilasjonsrør – ECO tube – som er minst 20% «raskere» enn konkurrerende ventilasjonsrør. Rørene leveres sammen med benkeventilatoren og gjør installasjonssjobben mye enklere.
 5. Hjelp, garantier og service – Det er knapt reklamasjoner på BORA i de over 50 landene som selger BORA. Skulle det være noe galt så får du hjelp. Trenger du hjelp til tegninger, så får du det. BORA selges kun gjennom sertifiserte forhandlere slik at du får best mulig hjelp og service.
 6. Miljøhensyn. Energibesparende, klasse A++
  BORA går aldri på kompromiss med verken kvalitet eller miljøhensyn.
 7. Eksklusivt og prisvinnende designBORA har vunnet flest internasjonale priser for design og funksjonalitet.
 8. Alle modellene kan planlimes eller nedfelles. Alle modellene kan ha utluft eller resirkulasjon med kullfilter.
 9. Full utnyttelse av skap og skuffedybde – kompaktmodellene har overhodet ingen rør i bakkant.
 10. Funksjonsgaranti med 100% cleanrate.

Slipp fremtiden inn på kjøkkenet – med garanti om kvalitet.

100% Cleanrate

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.