Teppanyaki-grill: Den kreative måten å steke på

BORA Professional Downdraft benkeventilator koketoppavtrekk - ikke bare for proffe kokker. Her med teppanyaki og induksjon. Fri sikt og ren luft.

Å steke på en teppanyaki-grill plate er annerledes og gøy. Nesten som å grille inne!

Teppanyaki-grill: den kreative måten å steke på

En saftig biff, en aromatisk fisk, eller sprø grønnsaker; BORA Teppanyaki stekeplate er den perfekte løsningen hvis du vil steke på en kreativ måte.

BORA Teppanyaki er laget av 9500 gram rent rustfritt stål,  den er god å jobbe med og takket være den ekstra store designen på 54 cm, kan du steke opp til 8 biffer samtidig.

Maksimum styrke ligger på 5,2 kW, hvilket gjør at biffene får en sprø overflate og blir rosa og møre på innsiden. Du kan faktisk steke 8 kilo kjøtt i et stykke uten problemer.

Stekeplaten er laget av én enhet i rent rustfritt stål og dermed helt sømløs. Dette sikrer optimal varmedistribusjon og at varmen holder seg.

Teppanyaki platen er delt inn i to soner. Dermed kan du, for eksempel, velge å steke på den ene sonen og holde varm på den andre. Dersom du bruker samme varmestyrke på begge sonene fordeler varmen seg likt og du kan steke store stykker kjøtt eller en hel fisk med jevn varme. Denne type matlaging sørger for en aromatisk og saftig smak og passer også for de som foretrekker sunn og kalorifattig mat. Du kan for eksempel få sprøstekte grønnsaker på 250 grader på veldig kort tid. Dessuten beholder man både vitaminer og mineraler samtidig som fargen og smaken blir fantastisk.

Enkel rengjøring av teppanyaki

BORA Teppanyaki rengjør du lett: Held et glass vann eller noen isbiter på den varme toppen og skrap av restene med en stekespade av metall. For å få bort de verste restene kan du dryppe saften fra en sitron over Teppanyakin eller bruke noe dråper eddik. Takket være de runde kantene er det lett å fjerne de små restene med tørkepapir. Du slipper med andre ord å vaske opp en stor stekepanne. Mot slutten av denne filmen under ser man hvordan kokken rengjør teppanyakin:

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.