Blandebatterier: Bedre kvalitet med KWC

,
Baderomsinspirasjon - Blandebatterier: Bedre kvalitet med KWC

KWC Zoe kran med lys og uttrekksslange

De beste rørleggerne kvier seg for å installere billige blandebatterier. De vet at et dårlig blandebatteri kan føre til vannskader og en hel haug av ekstraarbeid. Ofte er de laget av så dårlig materiale at de blir ødelagt under montering. Derfor skal du velge kvalitet. Blandebatterier: Bedre kvalitet med KWC

Men hvordan sikrer du at du får et kjøkkenbatteri eller dusjbatteri av best mulig kvalitet?

Svaret er ganske enkelt: ”Se etter bokstavene KWC”.

KWC er en sveitsisk kvalitetsprodusent som er i en helt egen klasse.

Bare de beste råmaterialene, presist håndverk og teknisk kvalitet er noen av stikkordene. Med sin prisvinnende design og innovative løsninger tilbyr KWC førsteklasses løsninger. Til deg som bare vil ha det beste.KWC Eve

Hvis du vil se KWC produktene Engebretsen tilbyr kan du klikke deg inn på oversiktssidene:

Kjøkkenbatterier
Servantbatterier (Bad)
Dusj og badekarsbatterier

Hvordan sikrer KWC kvaliteten?

KWC_ONO_TOUCH_LIGHT_PRO

KWC har gjennom sin 140 år lange historie dedikert seg til å lage innovative, presise og estetiske blandebatterier. De skal være for deg som tenker i generasjoner. Dette er kvalitet som varer, og den kvaliteten sikres gjennom både forretningsfilosofi og konkrete tiltak.

Det sveitsiske selskapet lager alle blandebatteriene i den lille kommunen Unterkulm. Byen ligger rett nord for Luzern og KWC investerer mye i sine ansatte. KWC er bevisste på at menneskene som jobber der som tar vare på tradisjonene. Og det er da innovasjonene oppstår. Denne dedikasjonen til å ha motiverte ansatte blir belønnet med en ekstremt stabil og presis kvalitet i produktene.

Ingenting blir overlatt til tilfeldigheter hos KWC

Ingenting blir overlatt til tilfeldigheter. KWC investerer kontinuerlig i modernisering av produksjonen og har blant annet disse sertifiseringene:

kwc-zoe-2Quality management systems – ISO 9001
Environment management systems – – ISO 14001
OHSAS 18001 – Occupational safety and health management systems

Skulpturinspirert design og høyeste kvalitet

KWC vet at deres kunder setter høye krav til design og kvalitet, og setter selv ekstremt høye krav til seg selv og sine leverandører. De jobber derfor kun med noen få utvalgte eksterne virksomheter og søker alltid å utvikle langvarige forretningsforhold. Tanken er at ved å integrere gode forretningspartnere i produksjonen vil det være enklere også for leverandørene å forstå og utvikle den kvaliteten kundene forventer.

 

Blandebatterier: Bedre kvalitet med KWC

Vil du se noe av det nyeste innen armaturer og blandebatterier?

 

Finn en forhandler

 

Eller

  • Ta kontakt!

    Vi gleder oss til å svare på dine spørsmål.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.