Gjennom innovative BORA-produkter som gjør matlaging, baking og oppbevaring enklere forvandler BORA kjøkken fra funksjonelle «arbeidsrom» til genuine oppholdsrom. Samtidig fremmer kvalitetsproduktene en sunn og bærekraftig livsstil. Både BORA – og ditt kjøkken – blir mer enn matlaging.

I 2024 lanserer BORA en rekke nye innovasjoner som forsterker denne ambisjonen om både bærekraft og værekraft. I denne artikkelen vil du se hvordan og samtidig forstå samspillet mellom de enkelte BORA-produktene.

Fra kjøkken til oppholdsrom

Hvordan best designe et oppholdsrom hvor du tilbringer mye tid, flere ganger om dagen, hver dag? Og som skal være både estetisk tiltalende og funksjonelt? Og hvor du skal trives med å lage mat og også tilbringe tid med familie og venner?
Jo, BORAs produkter forvandler kjøkkenet til et rom for deling av opplevelser og glede.

For ekstraordinære matlagingsopplevelser

Oppholdsrom laget for matlaging, matnytelse og kos bør designes åpne og gjestfrie og best mulig egnet for god kommunikasjon. BORA har allerede revolusjonert kjøkkendesign ved å fjerne den bråkete og ruvende avtrekkshetten som alltid var i veien. Og som ikke fungerte særlig godt heller … Den ble erstattet med stillegående, diskret og effektiv benkeventilasjon i 2007. BORAs downdraft har fremdeles 10 års teknisk forsprang og over 60 patenter.

BORA – mer enn matlaging

Som en logisk utvikling fra BORA downdraft kom BORA X BO kombidampovn og BORA Cool, kjøle- og fryseskap. De er stillegående, de fjerner lukt og de er estetisk tiltalende. BORA Lights, som lar kjøkkenet ditt skinne med både stemningsfull og funksjonell kjøkkenbelysning, avslutter produktutvalget fra kvalitetsleverandøren BORA.

Les videre for å oppdage nøyaktig hvordan BORA-produktene gjør matlaging enklere, og fremfor alt hvordan de jobber sammen i synergi!

Mer enn matlaging: BORA forvandler kjøkken fra funksjonelle «arbeidsrom» til genuine oppholdsrom. Rom for deling av matopplevelser og glede.

 

BORA innebygde hvitevarer – bedre mat – rett og slett

Holdbarhet. Marinering. Matlaging. Baking. Steking. Damping. Vakuumpakking. Spising.
BORA er fra 2024 en syklus med perfekt tilpassede kvalitetsprodukter for kjøkken.

BORA downdraft – benkeventilasjon

Revolusjonen av kjøkkenet som oppholdsrom begynner ved kjøkkenets hjerte: revolusjonerende integrert kjøkkenventilasjon, BORA downdraft. Som er stillegående, som ikke hindrer utsikten, som fjerner matlukt og fett mer effektivt enn alle andre. Og som er svært enkle å rengjøre.

BORA downdraft har alledere endret matlagingsadferd og revolusjonert kjøkkendesign for alltid. For trender og inspirasjon i kjøkkendesign – sjekk vår Instagramkonto @bora_scandinavia

BORA downdraft i 6 modeller

De modulære benkeventialtorene BORA Professional 3.0 og BORA Classic 2.0 byr på god fleksibilitet takket være fritt valg på hvilke platetopper du ønsker å sette sammen. Best-of-the-best kaller vi dem – og du kan virkelig skape din egen individuelle koketopp – helt unik og ulik alle andres.

Så har vi de kompakte downdraftmodellene BORA S Pure, bestselgeren BORA Pure, nyheten BORA M Pure og designikonet BORA X Pure som tar minimal plass i benken og er superenkle å installere. Det er gjerne disse som testes – og som vinner Best-i-test hver eneste gang.

illustrasjon til at BORAs produkter står for mer enn matlaging

For BORA er platetoppen med downdraft hjertet i ethvert kjøkken. BORA downdraft er sååå stillegående med over 99,7% ventilasjonseffekt. Alt ligger til rette for social cooking. Det finnes vel knapt noe hyggeligere og mer lærerikt enn å lage mat sammen.

 

BORA kombidampovn og multiskuff

BORA X BO multifunksjonsovn. Den profesjonelle dampovnen for ditt hjem har så mange unike egenskaper som aldri har vært tilgjengelig for det private marked før. BORA X BO har blant annet en unik luktfiltrering som fjerner damp, varme og matlukt før du åpner ovnen.

Du kan nå lage perfekte, jevnt tilberedte måltider hver eneste dag. Takket være innovativ damp- og varmluftteknologi, intuitiv betjening og massevis av forhåndsinnstilte automatiske programmer. BORA X BO har en rekke spesialprogrammer som erstatter en hel rekke hvitevarer og kjøkkenmaskiner som de fleste fyller kjøkkenskapene med. Den er veldig enkel å betjene med en stor og intuitiv berøringsskjerm. Herremåltidet er maks 3 klikk unna.

BORA multi-varmeskuff

BORA multi-varmeskuff har mange bruksområder. Funksjonene kan enkelt stilles inn ved hjelp av den innebyggede berøringsskjermen – eller via BORA X BOs 19 tommer touch panel. BORA multi-varmeskuff er derfor det perfekte tillegget til BORA X BO.

bilde av en dame som tar noe ut av en BORA X BO stekeovn kombidampovn

BORA X BO er verdens første profesjonelle dampovn for hjemmet. Før du åpner ovnsdøren suges damp og matlukt ut av ovnsrommet. Kjøkkenet ditt forblir dermed et trivelig oppholdsrom selv om du er midt i matlagingen.

 

BORA Cool er BORAs kjøle- og fryseskap

Med BORA Cool, BORA kjøle- og fryseskap innfører BORA helt nye måter å lagre mat på – og innovative grep for å bekjempe matsvinn.

Skapene og det spesielle tilbehøret du kan supplere mer, sørger for særdeles god oversikt, orden og tilpasset kjøling og oppbevaring av matvarer. Flere matvarer holder beviselig 3 ganger lenger i BORA Cools spesialtilpasset oppbevaring.

Utvalget inkluderer fire BORA Cool kjøleskap, kjøleskap med 4-stjerners fryseboks og BORA Cool kombi kjøle-fryseskap med eller uten vanntilslutning og isbitmaskin, samt BORA Freeze, fryseskap med isbitmaskin og vanntilkobling.

Fleksibilitet for DIN individuelle smak – og med 3 forskjellige utstyrspakker.

dame som åpner kjøleskapet BORA Cool

Ingen mat blir gjemt, og dermed glemt, takket være BORA kjøle- og fryseskap kan matvarer lagres på en ryddig og optimalt kjølig måte. Lenger holdbarhet – for friske matvarer er noe av det mest verdifulle vi har.

 

BORA vakuumering – BORA Qvac

Å få mat til å vare lenger, redusere matavfall, kaste mindre mat, bruke restemat og maksimere smaken – dette er saker som ligger våre hjerter nært.

Med BORA QVac innebygd vakuumeringsmaskin, varer maten mange ganger lenger. Vakuumforseglet mat beholder sin deilige smak, sine viktige næringsstoffer og sitt herlig friske utseende.

Den innebygde vakuummaskinen monteres nedfelt i benkeplaten. Den kan også monteres på toppen. BORA Qvac kan brukes til å vakuumforsegle mat for å forlenge holdbarhet eller for sous-vide-koking i BORA X BO. Den kan også hurtig-marinere mat eller vakuumerer drikkevarer. Qvac er det ideelle hjelpemidlet når du lager mat eller skal oppbevare mat i BORA Cool.

bilde av vakuumeringsmaskingen BORA Q Vac

Mat som er vakuumforseglet med BORA QVac innebygd vakuumering beholder både smak, næringsstoffer og utseendet mye lenger.

BORA belysning

Uten den gammeldagse avtrekkshetten frigjøres masse plass over platetoppen. Dette kan brukes for perfekt kjøkkenbelysning.

Den ideelle belysning ved matlaging er dagslys. BORA Horizon kan stilles inn til så nært dagslys som noen lampe på markedet i dag. Eller ønsker du dempet varmt lys når du spiser med venner og familie? Riktig lyssetting av hjem og interiør og kjøkken må være både funksjonell og stemningsfull. BORA Lights; BORA Horizon og BORA Stars henges over arbeidsbenk, platetopp eller spisebord. Du sikrer optimal belysning eller en hyggelig atmosfære for den ønskede situasjonen ved å sveipe hånden under lampen.

Bilde av et kjøkken opplyst av BORA Lights - smale lamper med kraftig lys laget for å lyse opp kjøkkenbenken

Når avtrekksviften kan fjernes blir det plass til perfekt kjøkkenbelysning over platetoppen – BORA Lights – BORA Horizon og BORA Stars.

Bare en BORA fungerer som en BORA

Med BORAs intuitive produkter, perfekt tilpasset hverandre, skapes favorittplasser for delte opplevelser og nye minner. BORA tilbyr et helhetlig kvalitetssortiment som forbedrer folks matopplevelser. Innovative teknologier for et sunnere, mer bærekraftig, vakrere hjem som bringer alt og alle sammen.

Bare en BORA kan tilby intuitiv betjening, ren luft gjennom filtrering og frihet til å lage din mat på din måte.

Vi og BORA ønsker deg lykke til med ditt oppholdskjøkken – og håper det blir rom for mer enn bare matlaging.

 

Se og prøv BORA-produkter i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Flere nyttige og interessante historier finner du på vår Facebook side.