DAMPKOKT MAT PÅ EN SMAKFULL MÅTE. ER BORA X BO EN VANLIG OVN?

Kokte eller stekte poteter? Null stress, BORA X BO fixer potetene raskt og effektivt. Akkurat slik du måtte ønske!

Er BORA X BO en vanlig ovn? Svaret på det er et rungende nei.

For det første… Damp er en metode å tilberede mat på som er skånsom mot maten og gir smakfulle og sunne matretter. Du kan normalt velge mellom to forskjellige måter å bruke damp på; med en dampkoker eller en dampovn.  Vår BORA X BO kombidampovn kombinerer de beste egenskapene til dampkokeren,  dampovnen og den vanlige ovnen i ett og samme produkt.

Samtidig gjør BORA X BO bruk av teknikker som er kjent fra de mest avanserte restaurant-ovner som sikrer både raskere og jevnere steking. En av disse teknikkene er fart. Ja farten på luften som gjennomstrømmer ovnen mens den er i bruk er helt unik. Avansert tilførsel av damp gjør at maten bevarer sine næringsstoffer og fuktighet underveis.

Verdens første profesjonelle dampovn for hjemmet

BORA X BO er derfor en profesjonell dampovn for det private hjem. Den første i sitt slag i verden! Kombidampovnen BORA X BO betjenes intuitivt ved hjelp av en stor berøringsskjerm, like enkelt som en smarttelefon. Alle funksjoner i menyen er maksimalt fire klikk unna.

I tillegg til hundrevis av ferdige programmer kan du lagre dine egne favorittoppskrifter. Du kan modifisere oppskriftene dine etterhvert som du blir en erfaren BORA X BO-bruker.

Nyheten BORA X BO er en helt unik multifunksjonsovn som lar deg lage mat og bake – med eller uten tilsetning/uttrekking av fuktighet – eller kombinere dette underveis i stekeprosessen.

Dette gjør rettene perfekt møre, saftige eller sprø, avhengig av ønsket resultat. Og husk – alle næringsstoffene er bevart.

Under kan du se dyktige BORA-chef Iva lage to ulike potetretter i BORA X BO.

 

VIL DU LÆRE MER OM DAMPOVNER OG DERES SPESIELLE FUNKSJONER?

TRYKK HER FOR Å UTFORSKE VÅR BORA X BO