Velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom

, ,
Kjøkkenet som oppholdsrom

Med årets (2022) nye innovasjoner fra BORA blir kjøkkenet et oppholdsrom på alvor – også når du lager mat. Så velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom.

Et kjøkken hvor det er godt å VÆRE. Et Værekraftig kjøkken – rett og slett.

 

Det skal bli enda lettere å lage mat: I en tid der livet i stadig større grad utspiller seg på kjøkkenet har BORA dette som mål. Vi lever mer autentisk enn noen gang. Det sprudles og eksperimenteres på kjøkkenet mens vi ler, fester og lager deilig mat. Og vi pusser opp. BORA har levert flere produkter enn noen gang før. Kvalitet, bærekraft og design står helt øverst på ønskelisten for de fleste. Så velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom – på alvor.

Takk skal dere ha for alle tilbakemeldinger vi får – fulle av begeistring for BORA.

Kjøkkenet som oppholdsrom – værekraft

BORA utvikler seg videre i en rasende fart og har gått fra å være ekspert på benkeventilasjon til å bli ekspert på kjøkkenet som oppholdsrom.

Våre kunder er våre fans, sier BORA. Og disse BORA-elskerne over hele verden ønsker at BORA bruker sin know-how og innovasjonsglede til å lansere nyheter som overrasker.

Matlaging skal være en ren glede! Derfor snudde BORA opp-ned på hele kjøkkenbransjen. Nå gjør BORA kjøkkenet til et behagelig oppholdsrom. Døgnet rundt arbeider BORA med fremtidsrettet utvikling. Kreativitet er viktigere enn noen gang.

BORA vil mer enn å bare presentere noe nytt. BORA vil rett og slett vise vei. I år har BORA lansert en rekke produktnyheter som vi er svært stolte av!

BORA X BO

Med en fleksibel stekeovn med integrert dampovn, avtrekk og miljøvennlig selvrens-funksjon. BORA X BO kombidampovn står for ekte innovasjon. BORA X BO kombidampovn revolusjonerer matlagingsgleden, rett og slett. Sammen med BORA X BO lanseres snart en BORA multi-varme-skuff på markedet i to størrelser. Se flere bilder av BORA X BO på Instagram her!

 

BORA S Pure downdraft - bilde av et rosa kjøkken hvor dampen fra grytene går ned i den integrerte ventilatoren

BORA S Pure

Det nye kompakte downdraft-systemet BORA S Pure får plass i alle skrog på 60 centimeter. Like effektiv og like stillegående som testvinnerne BORA X Pure og BORA Pure.

 

BORA multivarmeskuff sammen med BORA X BO kombidampovn

BORA Multivarmeskuff

BORA multivarmeskuff er en ekte allrounder som kan forhåndsvarme, varme opp, holde varm, tilberede skånsomt og mye mer. Brukes den sammen med BORA X BO multifunksjonsovn, så styres alt via den store og oversiktelige displayet til BORA X BO. Les mer om BORA multivarmeskuff her!

Forhandlerne har dem

Ønsker du å se og prøve produktene spør hos din nærmeste forhandler.

Vi gleder oss over å ønske velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom!

Følg os på instagram for at få nyhederne først!

 

Se BORA X BO kombidampovn i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.