Kjøkkenet som oppholdsrom

Med nye innovasjoner fra BORA som kommer i 2022 blir kjøkkenet et oppholdsrom på alvor – også når du lager mat. Så velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom – på alvor.

Det skal bli enda lettere å lage mat: I en tid der livet i stadig større grad utspiller seg på kjøkkenet har BORA dette som mål. Vi lever mer autentisk enn noen gang. Det sprudles og eksperimenteres på kjøkkenet mens vi ler, fester og lager deilig mat. Og vi pusser opp. BORA har levert flere produkter enn noen gang før. Kvalitet, bærekraft og design står helt øverst på ønskelisten for de fleste. Så velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom – på alvor.

Takk skal dere ha for alle tilbakemeldinger vi får – fulle av begeistring for BORA.

Kjøkkenet som oppholdsrom

BORA utvikler seg videre i en rasende fart og har gått fra å være ekspert på benkeventilasjon til å bli ekspert på kjøkkenet som oppholdsrom.

Våre kunder er våre fans, sier BORA. Og disse BORA-elskerne over hele verden ønsker at BORA bruker sin know-how og innovasjonsglede til å lansere nyheter som overrasker.

Matlaging skal være en ren glede! Derfor snudde BORA opp-ned på hele kjøkkenbransjen. Nå gjør de kjøkkenet til et ekte oppholdsrom. Døgnet rundt arbeider BORA med fremtidsrettet utvikling. Kreativitet er viktigere enn noen gang.

BORA vil mer enn å bare presentere noe nytt. BORA vil rett og slett vise vei. Snart kommer BORA med en rekke produktnyheter som vi skal omtale fremover. Blir du med?

BORA X BO

Med en fleksibel stekeovn med integrert dampovn, avtrekk og miljøvennlig selvrens-funksjon. BORA X BO kombidampovn står for ekte innovasjon. BORA X BO kombidampovn revolusjonerer matlagingsgleden, rett og slett. Sammen med BORA X BO lanseres snart en BORA multi-varme-skuff på markedet i to størrelser. Se flere bilder av BORA X BO på Instagram her!

 

BORA S Pure downdraft - bilde av et rosa kjøkken hvor dampen fra grytene går ned i den integrerte ventilatoren

BORA S Pure

Det nye kompakte downdraft-systemet BORA S Pure får plass i alle skrog på 60 centimeter.

BORA Lamper?

Alt dette lyses kanskje opp av minimalistiske BORA lamper etterhvert? Vi trenger jo belysning på koketoppen. Lampene er foreløpig på prototypenivå men vi skal holde deg oppdatert! Følg oss gjerne på sosiale medier, så får du nyhetene først!

 

De nye produktene kommer i salg i løpet av 2022. Ønsker du å se og prøve produktene vil de være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra høsten 2021 og på vår stand på Bygg Reis Deg i oktober 2021 (Engebretsen – KWC -BORA).

Vi gleder oss til å dele nyhetene med deg – og vi gleder oss over å ønske velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom!

Følg os på instagram for at få nyhederne først!

 

Se BORA benkeventilator og BORA X BO kombidampovn (fra høsten 2021) i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Kontakt oss her!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.