BORA X BO kombidampovn revolusjonerer matlagingsgleden

, ,

I serien NYTT fra 2022, innovasjoner fra BORA presenterer vi: BORA X BO kombidampovn revolusjonerer matlagingsgleden.

Vi vil altså presentere vårt nyeste universalgeni på kjøkkenet. BORA X BO kombidampovn. Den unike ovnen som forener flere funksjoner i ett og samme apparat.

BORA X BO er rett og slett den kraftigste ovnen som er laget for det private kjøkken. Dermed blir maten helt jevnt stekt og det uten at kjøkkenet lukter mat. Ovnen er enkel i bruk og enkel å rengjøre. Aller viktigst – den gjør matlagingen enklere også! Og vekker, allerede før lansering, begeistring med unik design.

Velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom!

Varmen? Alltid dønn nøyaktig – takket være integrert firepunkts steketermometer.

Saftig stek med sprø svor, nydelige croissanter eller akkurat passe møre grønnsaker. Den skånsomme og jevne dampen gjør at BORA X BO leverer perfekte resultater. Selv med tre fulle stekebrett på en gang.

Men hva gjør BORA X BO kombidampovn så spesiell?

BORA X BO kombidampovn slipper ikke ut damp eller lukt i kjøkkenet

Aller først vil vi presentere den største nyheten som er dampavtrekket i ovnen. Den gjør at lukt og damp forsvinner før døren åpnes. Når BORA Smart Open aktiveres suges damp og matos ut av ovnen. Deretter går døren opp av seg selv. Resultatet er et kjøkken fritt for damp og lukt.

Dersom døren blir stående i samme posisjon etter åpningen, lukker den seg igjen automatisk etter en liten stund. Slik tar du vare på maten og sparer strøm. BORA X BO kombidampovn slipper ikke ut damp i kjøkkenet. I stedet skapes det frisk luft ved hjelp av et integrert BORA kullfilter.

Displayet vekker begeistring med klare ikoner og språk – og kan lett integreres i et eksklusivt miljø.

BORA X BO kombidampovn er ekstremt enkel å betjene

Og selvsagt er BORA X BO kombidampovn like ekstremt stillegående og enkel i bruk som alle andre BORA produkter. Ved hjelp av den intuitive menyen, med høyoppløste bilder, kan du nå alle funksjoner på maksimalt tre trinn. Her kan du virkelig kaste bruksanvisningen!

Den grafiske berøringsskjermen på 19 tommer kan klappes opp. Slik er BORA X BO dampovn ergonomisk i bruk også når den installeres i underskapet.

Berøringssensorene er av høy kvalitet, og betjeningen blir som på en smarttelefon.

 

Bilde av et kjøkken med en famillie som illustrerer hvordan kombidamovnen BORA X BO revolusjonerer matlagingsgleden

BORA X BOs sorte rammer og minimalistiske design har allerede vekket stor oppmerksomhet i designkretser verden rundt.

BORA X BO har ekstremt rask oppvarming og profesjonelle stekeresultater

Og selvsagt har BORA jobbet for å få perfekte stekeresultater. BORA X BO dampovn kan skilte med ekstremt rask oppvarming og helt jevne og profesjonelle stekeresultater. Så kraftig er BORA X BO kombidampovn at du kan halvere steketiden i nesten alle oppskrifter. OG være trygg på at resultatet overgår forventningene. Du kan velge mellom ulike funksjoner som for eksempel manuell og automatisk steking – samt ulike spesialprogrammer.

Som på profesjonelle kjøkken

Matlagingen blir mer som på profesjonelle kjøkken. BORA X BO representerer en privatkjøkken-revolusjon med sin helt unike styrke og ytelse. En ytelse som bare kan sammenlignes med ovnene top-chefs kjenner fra restaurant-kjøkken.

BORA X BO kombidampovn revolusjonerer matlagingsgleden – unikt steketermometer

Med et unikt firepunkts-steketermometer er det enkelt å velge den optimale steketemperaturen. Det befinner seg øverst i ovnen og stikkes inn i maten som skal tilberedes. For eksempel kjøtt eller fisk. Målepunktene er plassert langs følerne og registrerer alltid det kaldeste punktet i matvaren. Måltempereraturen programmeres inn, og så snart maten oppnår ønsket temperatur, avsluttes stekeprosessen automatisk.

Bilde av en skinnende ren ovn - bora x BO er nemlig superenkel å rengjøre med miljøvennlig rengjøringspatron.

Fire rengjøringsprogrammer gjør at BORA X BO alltid stråle som en ny ovn – uten at du må løfte en finger.

Automatisk og miljøvennlig rengjøring gir skinnende ren ovn så ofte du vil

Også rengjøringen går som en lek. Den fungerer på samme måte som en oppvaskmaskin. Kombinasjonen av varmt vann og miljøvennlige virkestoffer fra den todelte rengjøringspatronen gjør ovnen helt skinnende ren og fjerner kalk. Den automatiske rengjøringen forlenger også ovnens levetid.

Flere unike funksjoner

Men selvsagt kan BORA X BO by på flere funksjoner enn ulike tilberedningsmetoder og fremragende rengjøring. Blant annet kan du skrive meldinger på displayet. Slik kan dere skrive beskjeder til hverandre. » Er på sykkeltur – kyllingen er klar – trykk bare på GO». I tillegg finnes det et eget modus der man kan tilby et avgrenset funksjonsomfang til f.eks  gjester i utleieboliger. Eller ungdom alene hjemme. Slik at de raskt og enkelt kan ta ovnen i bruk.

Unik og minimalistisk design

Unik design med black panel-effekt og multi level-belysning. En eksklusiv glassoverflate gjør kjøkkenet ditt estetisk,  attraktivt og egenartet.

 

BORA X BO gjør matlaging til ren glede.

BORA X BO dampovn er en ekte innovasjon for private hjem. Velkommen til fremtiden med BORA og velkommen til kjøkkenet som oppholdsrom!

BORA X BO kombidampovn vil være tilgjengelig i Skandinavia i løpet av høsten 2022. Ovnen kan imidlertid sees og prøves hos utvalgte forhandlere fra årsskiftet 2021-2022. Eller på vår stand (Engebretsen – BORA – KWC) på Bygg Reis Deg 2021

Les mer om BORA X BO multifunksjonsovn her!

Følg oss på Instagram for at få nyhetene først!

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.