BORA S Pure downdraft til de minste kjøkken

,
BORA S Pure downdraft - bilde av et rosa kjøkken hvor dampen fra grytene går ned i den integrerte ventilatoren

I serien NYTT fra 2022, innovasjoner fra BORA, har vi gleden av å presentere BORA S Pure downdraft – til de minste kjøkken og med overraskende mange muligheter.

BORA S Pure er en benkeventilator i helt ny drakt: På grunn av de ekstremt kompakte dimensjonene får BORA S Pure plass på selv små kjøkken og løser dermed en hel rekke med plassproblemer.

Bora_S-Pure_benkeventilator sett ovenfra

Helt nye muligheter i kjøkkenplanleggingen

BORA S Pure kan monteres i standard kjøkkenskrog uten problemer. Dette gir helt nye muligheter i kjøkkenplanleggingen. BORA S Pure bygger kun 199 mm ned i benken og den integrerte filterenheten garanterer maksimalt oppbevaringsplass for gryter og annet kjøkkenutstyr i underskapet. Selv ved kjøkkeninnredninger med en dybde på 60 cm er det ikke nødvendig å avkorte skuffer. BORA S Pure fås også som utluft-alternativ med meget plassbesparende flatkanaler – BORA Ecotube.

Takket være den plassparende størrelsen er funksjonene nøyaktig avstemt etter hverandre.

Fire ulike kokesoner

BORA S Pure har fire like kokesoner som inkluderer alle vanlige grytestørrelser. Du kan utnytte hele flaten til platetoppen takket være BORAs spesialutviklede induksjonsspoler. Selv store panner og gryter får plass.

Bilde av et lite, moderne rosa kjøkken og en dame som er uskarp - illustrerer BORA S Pure er laget til de minste kjøkken og gir overraskende mange muligheter.

BORA S Pure til de minste kjøkken og med overraskende mange muligheter.

Minimalistisk design

Platetoppen og den integrerte ventilatoren er fullstendig plan med benken og passer dermed perfekt inn i minimalistisk designkjøkken. Derfor er det enkelt å integrere BORA S Pure downdraft i all moderne kjøkkenarkitektur. Mottoet er: «form follows function». Plassen utnyttes optimalt takket være den asymmetriske plasseringen av ventilatoråpningen. Slik oppstår det fire kokesoner. Og BORA S Pure får sitt særegne og funky design.

Enda enklere betjening

Betjeningen via touchpanelet er, som på klassikeren og testvinneren BORA Pure downdraft, usynlig når den står i standby. Selv når BORA S Pure er i drift, er displayet redusert til det vesentlige ved hjelp av intelligent belysning. Den vertikale slideren gjør betjeningen enda enklere. Det er bare å sveipe pekefingeren intuitivt opp eller ned, eller trykke direkte på en verdi. Alle viktige funksjoner er raskt tilgjengelige og kun en berøring unna.

Bilde av BORA X Pure benkeventilator i profil som viser damp som forsvinner ned i avtrekksåpningen som sitter mellom kokesonene.

Optimal luftføring og en ekstremt stillegående motor gjør det til en glede å lage mat med BORA S Pure

Effekten reguleres automatisk

Effekten til avtrekket reguleres automatisk etter matlagingen når automatisk avtrekk er aktivert. Det er ikke nødvendig å regulere det manuelt. Dersom det koker over eller søles i løpet av matlagingen, fanger den integrerte beholderen opp både faste og flytende matrester.

Skift filter uten verktøy eller besvær

I resirkuleringsdrift nøytraliseres lukten av et svært effektivt, aktivt kullfilter. Det er superenkelt å skifte kullfilter. Det tas ut ovenfra gjennom ventilatoråpningen med innovative eSwap. Dette gjør det unødvendig å fjerne skuffer eller sokkelfronter – eller bruke verktøy.

Bilde av hvor enkelt det er å skifte kullfilter på BORA S Pure

Med eSwap kan du skifte kullfilteret ved å ta det ut gjennom ventilatoråpningen – dersom du bruker kullfilter.

 

Rengjøringen går som en lek

Deler som kommer i kontakt med matosen kan enkelt nappes ut gjennom den lett tilgjengelige, brede ventilatoråpningen. Disse delene rengjøres i oppvaskmaskinen – der de tar opp svært lite plass.

Det har aldri vært enklere å rengjøre en kjøkkenvifte og få en renslig og god atmosfære på kjøkkenet!

BORA S Pure er en ekstremt leken og lekker benkeventilator som får plass på selv svært små kjøkken.

 

BORA S Pure kommer i salg fra våren 2022.

Følg os på instagram for inspirerende køkkenbilleder!

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.