Et helt nytt liv på moderne kjøkken

,
illustrasjon på moderne kjøkken - et bilde av BORA benkeventilator som suger matos ned i en integrert vifte midt i koketoppen

BORAs grunnlegger, Willy Bruckbauer, har ordet.

Ja, «et helt nytt liv på kjøkkenet» – det moderne kjøkken – var det jeg hadde i tankene da jeg begynte å utvikle et avtrekkssystem som drar dampen nedover, fra der den oppstår. Som snekker og kjøkkenplanlegger var store, bråkete og ofte dominerende avtrekkshetter en skamplett for både meg og kundene – og alle ønsket seg en bedre løsning.

Den gang, for ti år siden, fantes det også noen få bedre løsninger, men de var slett ikke optimale hverken i design eller funksjon. Så derfor begynte jeg å utvikle en kjøkkenventilator selv, drevet av nysgjerrighet og av ambisjonen om å gjøre livet på kjøkkenet bedre og vakrere.
Det gikk dager, uker og måneder før jeg endelig fikk det ned på papiret: En kjøkkenvifte som trekker dampen nedover – på en optimal måte.

BORA benkeventilator

BORA benkeventilator

At denne skissen faktisk skulle snu opp-ned på kjøkkenverdenen, så til de grader, hadde jeg aldri forestilt meg. Det er ti år siden jeg dro rundt på kjøkkenmesser med prototypen under armen. Jeg fant ikke noe firma som var interessert i å markedsføre produktet mitt. Bankene var også avvisende, de så ikke noe potensial. “Av og til må man gjøre det alene”, tenkte jeg til slutt. For jeg mistet aldri troen på ideen min.

kjøkkentrender 2020 med nyheten BORA X pure

Dermed grunnla jeg BORA. BORA hvor vi har fokus på avansert, innovativ og løsnings-orientert teknologi som bidrar til bedre livskvalitet på kjøkkenet. Et helt nytt liv på kjøkkenet – det moderne kjøkkenet.

Det perfekte kjøkkenet skal fungere perfekt! Det skal ikke komme noen plagsomme lyder eller lukter fra matlagingen. Viften må være enkel å rengjøre og være stillegående. Det moderne kjøkken er tross alt husets hjerte og gjerne et oppholdsrom.

Her tilberedes maten med kjærlighet og da bør luften være frisk og ikke full av ubehagelige stekelukter.

kjøkkenvisjonær Willi Bruckbauer

Grunnlegger, kjøkkenvisjonær og innovatør bak BORA – Willi Bruckbauer

Ny kjøkkendesign og moderne kjøkken

Med vår innovasjon har BORA forandret planløsnings-prinsippene på det moderne kjøkkenet. Det er også en liten revolusjon i seg selv at BORA vårt ble så vellykket på bare 10 år.

Vi blir støttet og verdsatt av de mange motiverte medarbeiderne våre i over 60 land. De fremtidsrettede kjøkkenforhandlerne som utvikler, forbedrer, selger og markedsfører produktene våre. Og ikke minst alle de fornøyde kundene. Skritt for skritt har alle bidratt til det vi, i dag, kaller vår BORA-verden. Vi ønsker å invitere deg til å ta del i den. Til alt som er verdt å vite om våre produkter; BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional benkeventilator. Invitere deg til å få hjelp med planlegging, bruks- og kombinasjonsmuligheter, dimensjoner og tekniske detaljer.

bora_pure_benkeventilator_testvinner-best-i-test-SH header - Moderne kjøkken

BORA-prinsippet er ganske enkelt. Det vil du forstå når du har lest litt her på weben. så vil du raskt forstå det og si: “Ja, logisk! Derfor fungerer det!”

inspirasjonssidene inviterer vi deg til å få et innblikk i firmaet BORA og filosofien bak, vår opplevelsesverden med oppskrifter, bøker, konkurranser, BORA-Hansgrohe, kjøkkentrender og arkitektur samt BORA Cooking Truck.

Det som rører og motiverer oss, er å gjøre livet på kjøkkenet mer behagelig. Vi ønsker å lage produkter som gjør ditt liv litt vakrere.

Velkommen til vår BORA verden!

Vennlig hilsen

Willi Bruckbauer

 

Les mer om historien bak BORA her.

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.