BORA Hansgrohe –  sykler for kjøkken-revolusjonen

,
Peter Sagan og BORA er verdensmestre. På veien og på kjøkkenet.

BORA har, siden starten for 10 år siden opplevd en eventyrlig vekst, takket være fokus, lidenskap og utholdenhet. Det samme kan sies om BORAs sykkellag BORA Hansgrohe.

Fra sesongen 2017 var BORA Hansgrohe sykkellag med på UCI WorldTour. Med stor suksess, kan vi legge til. En suksess som ble toppet da lagets spiss, Peter Sagan, tok sitt tredje VM gull i Bergen i september 2017.

Peter Sagan og BORA er fremdeles verdensmestre - på veien og på kjøkkenet

Peter Sagan og BORA er verdensmestre – på veien og på kjøkkenet

Forskning og utvikling spiller en svært viktig rolle hos BORA. Innovasjoner som forbedrer funksjonalitet og design på kjøkkenet er et permanent mål. Sammen med videre vekst. «Vi jobber hardt for revolusjonen på kjøkkenet med BORA. Og Peter Sagan og hans lagkamerater er de perfekte ambassadørene for å få revolusjonen på veien også». Dette uttaler Willi Bruckbauer, BORAs grunnlegger og visjonær, som selv var en merittert syklist i sin ungdom.

 

BORA omdefinerer moderne sykling

BORA og sykkellaget representerer moderne kjøkken og moderne sykling. Dette gjør de med sine unike verdier. De definerer suksess – ikke bare ut fra økonomiske og sportslige resultater, men også gjennom engasjement, verdier og sine visjoner:

  • Ernæring og helse: Et sunt og naturlig kosthold og bruk av naturressurser med respekt og omsorg. Å balansere ytelse med bærekraft. Her finner du noen sunne og raske BORA oppskrifter anført av Peter Sagan.
  • Fremgang og ytelse: Kontinuerlig utvikling, forbedring og innovasjon er BORAs DNA. Å stå stille er et skritt tilbake. BORA arbeider grundig og systematisk for forbedring – og har 10 års forsprang innen benkeventilasjon.
  • Lidenskap og personlighet: Lidenskap for sykling og for kjøkken forenes med kreativitet og individuell glede.

 

God tur i 2018!

BORA Hansgrohe sykler for revolusjonen på kjøkkenet

Nye drakter 2018 – lykke til BORA Hansgrohe!

Les mer om historien bak BORA her.

Se BORA på vårt showroom i Oslo eller hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Peter Sagan BORA Hansgrohe - sponset av BORA Downdraft