Frihet i køkkendesign med BORA downdraft

, ,

Frihet i kjøkkendesign med BORA downdraft: Anela driver kontoen @arkihem på Instagram, og har gjort det siden august 2020. Anela jobber som arkitekt og det var i forbindelse med at hun ferdigstilte huset, som hun har tegnet selv, at hun begynte å dele bilder av sin husreise på Instagram.

Fri köksdesign med BORA downdraft - köksdesign i Arkihems kök

«Hadde vi ikke funnet løsningen med BORA downdraft hadde det ikke blitt som det har blitt hos oss. Valget av en BORA benkeventilator var en veldig viktig del av vår designprosess – og det avgjorde HELA kjøkkenets utseende med vindusplassering, ingen overskap og det høye og åpne taket.» Sitat og foto: Arkihem 

Om BORA, sier Anela: «Kjøkkenet vårt er hjemmets hjerte. Og uten tvil det rommet vi brukte mest tid på å planlegge i designprosessen.

Visjonen var et rent rom som skulle smelte sammen med det øvrige interiøret på en naturlig måte.

Ser man på vårt kjøkken, oppleves det ikke som et klassisk kjøkken, men snarer som en åpen og sosial flate som en sømløs måte er en del av hele den åpne planløsningen. Det visuelle inntrykket er luftig – fordi vi ikke har overskap og det er høyt og åpent under taket.

For eksempel er kjøkkenbenken plassert i gavlen – som også har vinduer med utsikt over hagen. Det finnes bare en forutsetning for at vi kunne lage dette luftige og tidløse uttrykket på vårt kjøkken – og det er BORA benkeventilator.

BORA er det aller beste alternativet for dagens og fremtidens kjøkken

Takket være BORAs design og funksjon kunne vi få vinduer og fri utsikt midt foran kokeplaten – og samtidig slippe å ha en avtrekkshette med et langt og dominerende ventilasjonsrør opp i taket.

Frihet i kjøkkendesign med BORA downdraft

BORA downdraft er det beste alternativet for dagens og fremtidens kjøkken. Den skaper forutsetninger for frihet i kjøkkendesign,  gir fri sikt, er stillegående, enkel å rengjøre, effektiv, laget i solie materialer og gir derfor frisk luft i hele rommet.

Uten tvil en av våre beste investeringer på kjøkkenet – og i huset som helhet.»

 

Fri köksdesign med BORA downdraft -Bild på BORA downdraft hvor ången dras ner i den integrerade fläkten.

«Uten tvil en av våre beste investeringer på kjøkkenet – og i huset som helhet» Sitat og foto: Arkihem 

 

Besøk Arkihem på Instagram!

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.