Feiret begynnelsen på slutten på avtrekkshetten

kjøkkenøy med BORA downdraftløsning - begynnelsen på slutten på avtrekkshetten

BORA’s visjon er som kjent at den tradisjonelle kjøkkenviften skal dø. «Begynnelsen på slutten» på avtrekkshetten. Det er en tøff visjon som virkelig utfordrer dypt forankrete vaner. Derfor var BORA tilstede under en av verdens største designmesser; EuroCucina i Milano 2016.

Nye idéer innenfor design, konsept og teknologi

EuroCucina skjer annet hvert år i Fiera, Milano. Det var totalt 130 utstillere og 311 781 besøkere fra 160 land innom messen i år. EuroCucina er kjent for å vise og skape fremtidige kjøkkentrender og anses som den perfekte møteplassen for kjøkkenbransjens alle deltagere. Her har man muligheten til og demonstrere sine nye idéer innenfor design, konsept og teknologi for de riktige besøkerne. Noe BORA definitivt gjorde.

Begynnelsen på slutten på avtrekkshetten

Vi fra Engebretsen var også på plass og fikk møte både våre skandinaviske BORA-forhandlere som hadde tatt turen til Milano. Det sydet bokstavelig talt av folk på standen og det var utrolig morsomt å vise frem fremtidens kjøkken.

Willi Bruckbauer var veldig fornøyd med BORA’s deltagelse i 2016 og sier:

It was a real pleasure to share the enthusiasm for the end of the extractor hood at the industry’s leading international trade fair in the kitchen industry – EuroCucina 2016.

Gikk du glipp av BORA standen, eller bare vil oppleve den på nytt? Se filmen her:

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.