BORA – et komplett system med kvalitet i hver minste detalj

, ,
Sentrum for innovasjon - derfor ligger BORA downdraft alltid foran

BORA benkeventilasjon er mer enn induksjonstopper og kjøkkenventilatorer. Benkeventilasjon som et helhetlig system med kvalitetsgaranti hvor alle delene av avtrekksystemet er hensyntatt. BORA – et komplett system med kvalitet i hver minste detalj

Når du kjøper en BORA benkeventilator kan du få alle systemkomponenter i samme levering – fra samme sted. Og samtidig vite at du får kvalitet ned til minste detalj.

Perfeksjon i deltaljene

BORA tilbyr perfekt avstemte artikler som BORA tilbehør slik at din BORA benkeventilator skal fungere optimalt helt ned til minste detalj. BORA har som mål å tenke helhetlig og forbedre produktene hele tiden.

BORA benkeventilator komplett system med ventilasjonskanaler og veggventiler

BORA benkeventilator- ett komplett system med ventilasjonskanaler og veggventiler.

 

BORA – et komplett system med kvalitet

Det beste beviset på BORAs innovative styrke og uavhengighet, er BORAs eget ventilasjonskanal-system, BORA Ecotube samt veggventilene BORA 3box. Komponentene oppfyller alle krav til effektivitet, enkel montering og fleksibilitet på en overbevisende måte.

BORA har 100 % funksjongaranti hvis du holder deg til BORA komponenter i ditt BORA system. På din side får du garantert en effektiv og svært støysvak kjøkkenvifte og en optimal matlagingsopplevelse.

Ecotube – de raske ventilasjonsrørene

BORA Ecotube er et ventilasjonskanal-system som takler det meste. Uansett hvor du monterer avtrekksrørene,  langs kjøkkengulvet eller langs kjellertaket, så gir BORA Ecotube deg den optimale luftgjennomstrømingen og unik effektivitet. BORA Ecotube viser, sammenlignet med andre rørsystemer, et 20 % lavere trykktap og raskere luftgjennomstrømning. Forspranget ligger i de unikt glatte overflatene og skjøtekonseptet. Monteringen er i tillegg superenkel og lar deg klikke rørdelene sammen – omtrent som Legoklosser.

BORA 3box veggventiler har fremragende varmeisolering og holder tett,  selv ved styrtregn. Selve koblingen til avtrekk og rørsystemet er perfekt tilpasset.

Alltid kvalitet og miljøhensyn

Materialene som brukes oppfyller selvsagt internasjonale krav til brannbeskyttelse og miljø. BORA kompromisser aldri med kvalitet eller miljøhensyn.

BORA driver utelukkende med platetopper og avtrekkssystemer – såkalt benkeventilasjon, og tilbyr derfor helhetlige løsninger. Det starter med platetoppen, som er perfekt tilpasset til avtrekket. Ventilasjonsrør, viftemotor, filter og veggventil – alle er viktige deler av den samme oppgaven. Og derfor får du skal få den perfekt kjøkken- og matlagingsopplevelsen – fra avtrekket til veggventilen.

Luftkvaliteten på et BORA-kjøkken setter din helse og ditt innemiljø i fokus.
BORA tar ansvar.


BORA – et komplett system med kvalitet i hver minste detalj

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.