BORA Classic Benkeventilator med Teppanyaki

Sosialt

Å steke på en BORA Teppanyaki er annerledes og gøy. Som å grille inne! Lag mat sammen – uten steke-os fett og matlukt.

Sunt

En helt spesiell teknikk gjør at teppanyakien holder en jevn varme, opp til 250 grader. Den påvirkes verken av at man legger på kaldt kjøtt eller fyller hele flaten. Magnetsensorer under overflaten og 4mm rustfritt stål sørger for jevn varme. Stek 8 kilo kjøtt i ett stykke, 8 biffer samtidig, fyll overflaten med 2 store laksefileter. Eller få sprø, men saftige grønnsaker. Maten får raskt stekeskorpe, mens vitaminer, mineraler, næringsstoffer, aroma, smak, saftighet og farge forblir i maten. Dermed passer denne formen for grilling også for de som foretrekker sunn og kalorifattig mat.

Morsomt

Vær kreativ i hverdagen og når du får gjester. Stek en diger pannekake for eksempel. Eller hva med å steke varme brownies til hele familien i en fei. Server legendariske biffer med sprø overflate og rosa, saftig og mør inni. Det er ingen grenser for hva en teppanyaki kan.

Omfavn Teppanyaki – den nye, sosiale, sunne og morsomme måten lage mat på, du også!

 

Teppanyaki-facts

  • Heldekkende teppanyaki-grilloverflate i 19,7 kilo rent, børstet rustfritt stål med 2 kokesoner som også kan brukes som en.
  • Grillsonene måler hele 30 x 23,5 cm – eller ved å bruke som en sone 30 x 47 cm.
  • Optimal varmedistribusjon. Fra 60 til 250 grader.
  • Enkel rengjøring. Takket være dybden på 6,8 mm, de runde kantene og den robuste overflaten er det svært enkelt å rengjøre BORA Teppanyaki.
  • Og du slipper fett-os og matlukt fordi den er montert i flukt med BORA benkeventilator.
  • Barnesikringsmodus
  • Teppanyaki finnes til både BORA Classic og BORA Professional

 

 

 

 


  • Ta kontakt!

    Vi gleder oss til å svare på dine spørsmål.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Katalogen 2018

 

Leksikon: