BORA QVAC – smart vakumering

SPARER VERDEN FOR MATSVINN
– OG DEG FOR PENGER

Når vi vet at rundt 33% av maten vi kjøper blir kastet og at en familie på 4 i gjennomsnitt kaster mat for ca kr. 25.000 i året, skjønner vi at det er verdt å investere i kjøkkenutstyr som minsker matsvinn!

Ved å vakumere mat og drikke holder den seg fersk og fristende opp til 3 ganger lenger samtidig som smaker og næringsstoffer bevares.

QVac er innovativ vakumering som passer svært godt inn i BORAs produktportefølje. Du kan bruke QVac til flere ting i tillegg til å minimere luftkontakt på matrester og åpnet emballasje. Den kan for eksempel også brukes til sous vide i BORA X BO og lynrask marinering av råvarer.

Alltid tilgjengelig og plugget inn

Det nye og innovative med BORA QVac er at den bygges ned i kjøkkenbenken og er tilgjengelig for bruk – hele tiden. Det er ikke et apparat du må sette av plass til i skapet eller hente frem og plugge i ved bruk. QVac er lett tilgjengelig og med praktisk og lekkert tilbehør.

BORA QVac har et diskret design og i leveransen medfølger diverse tilbehør som korker til flasker, vakumposer, 2 ulike vakumbeholdere (tilpasset BORA Cool), forseglings- og marineringsutstyr. En hel rekke annet ekstrautstyr er også tilgjengelig.

BORA QVAC ventes å være tilgjengelig i det norske markedet våren 2024

QVac_Bora