Se nyhetene fra BORA på Bygg Reis Deg!

Vi gleder oss til å delta på årets Bygg Reis Deg-messe. Messen arrangeres for 30. gang og i år finner den sted 18. til 21. oktober på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Vi stiller tradisjonen tro med BORA-stand og i år skal vi vise frem en rekke av de nye spennende produktene våre! Velkommen innom standen vår! – Du finner oss i Hall B på stand 02-09!

Det er gratis inngang på Bygg Reis Deg og på standen vår kan du blant annet:

– Se bærekraftige nyheter fra BORA – BORA Cool, BORA M Pure, BORA Lights og QVac
– VINNE en BORA S Pure til en verdi av NOK 32 990,–
– Smake deilig mat fra mesterkokken Odd Ivar Solvold
– Få demonstrert hvorfor BORAs downdraft ALLTID vinner Best-i-test
– Se verdens beste kombidampovn – BORA X-BO i aksjon
– Se fremtidens kjøkken og ekte innovasjoner i aksjon
– Få gode tilbud
Vi gleder oss!

Nyhetene fra BORA

Se de bærekraftige nyhetene fra BORA som kommer i det norske markedet i løpet av høsten 2023 og i 2024. Du kan blant annet se nye BORA Cool, BORA M Pure, BORA Lights og QVac. På standen vil du også kunne se de prisberømte BORA Downdraft-produktene og multifunksjonsovnen BORA X BO.

Vinn en BORA S Pure

Besøk standen vår og bli med på konkurransen om å vinne en splitter ny BORA S Pure. BORA S Pure benkeventilator er best i test og har et nyskapende og prisvinnende design. Med ekstremt kompakte dimensjoner får BORA S Pure plass på selv små kjøkken og i 60 cm skap. Med et os-oppfang på hele 99,7% i den diskrete og stillegående ventilatoren som er plassert mellom kokesonene. BORA S Pure har alle funksjoner og fordeler som sine testvinnende «storesøsken» i BORA Pure-familien. For å delta i konkurransen må du besøke vår stand.

Møt mesterkokken Odd Ivar Solvold

For å demonstrere verdens beste koketopper vil vi bruke en av verdens beste kokker! – Møt Odd-Ivar Solvold på vår stand onsdag og torsdag.

Vi sees i Hall B på stand 02-09!

For deg som ikke har bestilt billett til messen enda: Billetter til messen kan kan bestilles gratis her.