Verdensmester Ørjan Johannessen på lag med BORA

,
Foto Terje Borud

Tenk å ha en verdensmester med på laget! Vi er så stolte av våre kokker og samarbeidspartnere og vil gjerne dele dem litt med deg. Først ut er Verdensmester Ørjan Johannessen som er på lag med BORA  og vant Bocuse d’Or i 2015.

Ørjan Johannessen verdensmester på lage med BORA terjeborudfoto_

Ørjan Johannessen verdensmester på lage med BORA Foto: Terje Borud

Familiedrevet gjestegiveri

Ørjan er oppvokst i Bekkjarvik – og barndomshjemmet hans er familiebedriften Bekkjarvik Gjestgiveri, hvor han og broren Arnt nå driver restauranten sammen. Arnt er også en meget merittert kokk så restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har, som du kanskje skjønner, meget høy kvalitet. Kjøkkenet er ikke bare kjent for sine prisbelønnede kokker, men også for sin bruk av ferske og lokale råvarer og sin jordnære tilnærming til mat.

Restauranten er rangert i White Guide – «The Best Restaurants in the Nordic» og du kan, som en egen opplevelse bestille en Bocuse d’Or kveld hvor du får smake på den menyen som Ørjan vant med.

Hjemme hos Ørjan Johannessen verdensmester på lag med BORA Verdensmester Ørjan Johannessen på lag med BORA

«BORA benkeventilator er fantastisk»

Hjemme på sitt eget private kjøkken i Bekkjarvik har Ørjan en BORA Professional montert på en stor kjøkkenøy. Fra kjøkkenøya har han en vakker utsikt utover fjord og fjellknauser – samt til det romslige spisebordet som stadig fylles med gjester og familie. Ingen kjøkkenhette forstyrrer denne utsikten – fordi BORA benkeventilator er integrert i kokeplaten. Om sin BORA sier Ørjan:

«Designet er helt fantastisk, men det er effektiviteten som er unik. Jeg har aldri før kunnet steke på så høy varme og fått steke-osen så lett og elegant unna.»

Ørjans vei til verdensmester:

Ørjan Johannessen verdensmester på lag med BORA terjeborudfoto_

Ørjan Johannessen verdensmester på lag med BORA – Med BORA Professional i bakgrunnen. Kjøkken: Aubo Kjøkken Norge terjeborudfoto_

Verdensmester Ørjan Johannessen på lag med BORA

Verdensmester Ørjan Johannessen på lag med BORA

Som sagt så kan du bestille en aften hvor du selv kan smake menyen han vant Bocuse d’Or. Du kan også møte Ørjan selv på vårt BORA showroom i ny og ne når vi har events der. På BORA showroom, så vel som i vår BORA webshop selger vi også Ørjans kokebok; Endelig Fredag!

BORA – på lag med de beste!

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Verdensmester i kokkekunst Ørjan Johannessen fotografert med BORA Professional - foto Terje BORUD

Kjøkkenet er levert av Aubo kjøkkenAubo køkken. Benkeventilator BORA Professional. Alle bilder av Terje Borud i forbindelse med Michelin Guide nordic 2020