BORA-prinsippet – Fysikk er vakkert

,
Bilde av BORA_X-Pure_benkeventilator hvor du ser at dampen forsvinner ned i ventilatoråpningen fra 2 gryter som koker

BORA-prinsippet – BORA ligger 10 år foran og skaper testvinnende benkeventilasjon.

Innovasjon og kreativitet

BORA går foran, de andre kommer etter.
Med 10 års forsprang på konkurrentene, utvikler BORA stadig nye og innovative ideer som gjør livet ditt på kjøkkenet bedre og enklere. Vi er svært stolte over å representere BORA i Skandinavia og har tro på BORAs visjon om at avtrekkshettens tid snart er forbi.

Gassplatetopp med 2 soner til BORA Professional

BORA-prinsippet

BORA er allerede synonymt med innovasjon og kreativitet på kjøkkenet. De effektive og designvinnende benkeventilatorene fra BORA har allerede revolusjonert arkitekturen på kjøkkenet og blitt en av de mest prisvinnende merkevarer.

BORA-prinsippet slår stadig kraftigere gjennom.  Med BORAs downdraft-systemer får du større frihet, utvidede funksjoner og uvanlige valgmuligheter. Enklere kjøkkendesign, rett og slett.

kjøkkentrender 2020 med nyheten BORA X pure

Kvalitetskrav og bærekraft

BORA stiller de høyeste kravene til kvalitet på produkter og tjenester og downdraft-systemet produseres i Tyskland og Østerrike.  ORA bruker kun materialer av høy kvalitet, som rustfritt stål og glass og unngår for enhver pris miljøskadelige elementer.

BORA samarbeider med fremragende under-leverandører. Dermed fører BORA kun kvalitetsprodukter som er bra – både for mennesker og miljøet.

BORA-prinsippet slår gjennom

Stadig flere produsenter har adoptert BORAs visjon om at avtrekkshettens tid snart er forbi og at downdraft er fremtidens kjøkken. Men BORA beholder fokus på å bekjempe matos og matlukt.

BORA downdraft fjerner damp og lukt der det oppstår, nemlig direkte på platetoppen. Det er ren fysikk og ikke noe hokus-pokus.

BORA bruker helt enkelt en tverrgående lamminær luftstrøm som er kraftigere enn stigningshastigheten til matosen.

Vakker fysikk.

BORA benkeventilator og moderne kjøkkendesign

BORA benkeventilator

Patentert teknologi

BORA leder an i arbeid med patenter. Avtrekkssystemene er effektive og energibesparende løsninger med en ytelse som overgår konvensjonelle kjøkkenhetter. BORA har for tiden over 60 patenter inne, og er svært aktive innen forskning og utvikling.

Cleanrate er måling av faktisk ytelse

Kjøkkenvifter vurderes i henhold til NEK EN 61591. Motoreffekten, lydstyrken og fettutskillingen blir målt. BORA har utviklet Cleanrate-metoden slik at det blir mulig å sammenligne yteevnen til ulike systemer på en objektiv måte med hensyn til fjerning av matos og damp. Cleanrate er betegnelsen for renhetsverdien for luften ved matlaging.

Luften på kjøkkenet blir mer belastet jo høyere luktpartiklene stiger. Vanlige avtrekkshetter suger bare bort en del av dampen som oppstår. BORA oppnår en testet Cleanrate på nesten 100 % i hodehøyde – en verdi som vanlige avtrekkshetter bare kan drømme om. Med BORA lager du derfor mat i frisk luft.

Alltid bedre – alltid videre

BORA tilbyr kundene en utvidet garanti for alle BORA downdraft-systemer. For å sørge for kvalitativ og god rådgivning, har BORA egne opplæringstiltak for våre globale handelspartnere. I BORAs eget «Trainings-Lab» i Raubling gis det daglig opplæring i montering, rådgivning og salg for å sørge for best mulig resultat for alle sluttkunder.

En egen planleggingsavdeling avlaster BORA-forhandlerne for å oppnå det beste downdraftløsningen for kunden. BORA har et internasjonalt service-team som tar seg av alle tilfeller som kun kan løses effektivt på stedet, uansett om det dreier seg om en sprukket glassplatetopp eller skifte av filter.

Med BORA får du den beste kjøkkenventilasjonen – stillegående og svært diskret.

BORA-prinsippet

BORA-prinsippet – BORA fordeler – fremtidens kjøkken

 

  1. Frisk luft under matlaging
  2. Stillegående
  3. Fri sikt – ingen hette
  4. Superenkel rengjøring
  5. Mer effektiv – 100% cleanrate
  6. De beste og mest solide materialene
  7. Frihet i kjøkkendesign

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.