Ida Gran Jansen valgte BORA Classic til sitt kjøkken

,

Ida Gran Jansen er en norsk kokebokforfatter, blogger og vinner av reality-serien Hele Norge baker. Hun er en ivrig bakekunster og når hun skulle pusse opp hjemme la hun naturlig nok stort fokus på kjøkkenet. Men hun, som så mange andre før henne, støtte på det vanlige problemet; hvor skal man plassere viften? Hva er en bra ventilator til kjøkkenøy? Les hennes erfaring med BORA Classic her!

Ventilator til kjøkkenøy

Ida bor i gammel leilighet fra slutten av 1800-tallet som har nydelige rosetter i taket, og siden hun ønsket platetoppen på en kjøkkenøy, ville hun ikke ha en vifte hengende ned fra taket. Det var da Drømmekjøkkenet på Skøyen hadde løsningen: BORA Classic, en benkeventilator som trekker av damp og lukt direkte fra koketoppen. BORA er mer effektiv enn konvensjonelle kjøkkenhetter da den anvender et enkelt grunnleggende fysisk prinsipp:  Damp stiger med en hastighet på en meter pr. sekund, mens BORA koketoppventilasjon trekker av damp i en nedgående retning med en hastighet av 4 meter pr. sekund.

Erfaring med BORA Classic: Frisk, ren luft og fri sikt

Resultatet er at damp og os umiddelbart blir trukket vekk slik at kokken er omgitt av frisk, ren luft og hverken hår, klær eller kjøkkenet lukter av matlaging. Dermed var problemet løst, og Ida fikk beholde fri sikt i rommet og rosettene i taket.

UnderOppussing

Slik så det ut under oppussingen og BORA Classic er på plass.

 

Nå har Ida hatt sin BORA Classic en stund og når vi spør henne om hun er fornøyd svarer hun:

– Jeg absolutt elsker BORA. Siden jeg har en kjøkkenøy hvor jeg ønsket å ha platetoppen, og ikke ville ødelegge rosetten i taket med en vanlig vifte, så var valget enkelt: Jeg synes BORA fungerer helt utmerket og er vanvittig fornøyd. Støynivået er upåklagelig. Viften er stille og lager ingen generende lyd. Hun fortsetter med å si at hun var veldig spent på hvordan den skulle fungere. Og bekrefter at den virkelig tar bort all os, damp og matlukt fra rommet.

Kjøkken i stua – null problem

Men det hun liker aller best med viften er at den er stilren og at hun slipper å ha en dominerende vifte på kjøkkenet. Nå kan hun ha en åpen løsning hvor det sosiale rommet består av kjøkken og stue. På spørsmål om hun vil anbefale den til hennes venner sier hun:

– Uten tvil så vil jeg anbefale den til vennene mine, og det har jeg også gjort. Det er ganske mange som har fått en «aha» opplevelse når de har sett hvor bra BORA fungerer hos meg. 

Bora_PA260563

Utsikten fra kjøkkenet til Ida

Her er bloggen til Ida!

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg Ida på Instagram!

 

PS: Denne artikkelen er fra 2016. Ida har siden flyttet fra denne leiligheten, men har fremdeles BORA. Hun er like fornøyd med BORA selv om BORA Classic-modellen hun nå bruker er BORA Classic 2.0.