BORA downdraft benkeventilator imponerer Sinnasnekker’n

,

BORA downdraft imponerer Sinnasnekker’n. Da han og teamet skulle hjelpe et par i Holmestrand med å pusse opp en kirke til å bli deres hjem. Med en veldig stor takhøyde var det, som det pleier å være, en utfordring å få til ventilasjon over koketoppen. Da passet det perfekt med en BORA benkeventilator som trekker damp, fett og matlukt ned, der den oppstår, nemlig på koketoppen.

Frihet i kjøkkendesign

Med BORA Benkeventilator får man maksimal frihet i kjøkkendesignet fordi man ikke trenger å ta hensyn til hvor man kan plassere kjøkkenhetten. BORA downdraft er svært enkel å montere da flere av modellene er kompakte. En slags plug and play benkeventilator med integrerte motorer. Enheten leveres komplett med 4 koketopper rundt ventilatoren. De 4 kokesonene er de største på markedet på denne typen ventilasjon.

Enkel rengjøring

Den runde ventilatoråpningen i midten skjuler et solid fettfilter laget av rustfritt stål. Risten tåler temperaturer opp mot 170 grader. Dekselet/risten og fettfilteret løftes lett ut og settes i oppvaskmaskinen.

BORA downdraft imponerer Sinnasnekker’n

Programleder og «sinnasnekker» Otto hadde i 20216 aldri hørt om BORA før og syntes det var en strålende løsning:

 – Dette liker jeg! Sånn vil jeg ha hjemme. Det er sånn jeg vil ha det, ikke fra taket! All os, damp, og lukt blir sugd ned i plata, det synes jeg var kult.Sinnasnekkern

Da Otto forklarte paret hvordan det fungerte var de overrasket og veldig fornøyde:

– Så lekkert! 

 

 

Flere videoer og mer inspirasjon finner du på vår Facebook side.

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.