BORA downdraft imponerer Sinnasnekker’n. Da han og teamet skulle hjelpe et par i Holmstrand med å pusse opp en kirke til å bli deres hjem. Med en veldig stor takhøyde var det, som det pleier å være, en utfordring å få til ventilasjon over koketoppen. Da passet det perfekt med en BORA Basic downdraft benkeventilator som trekker damp, fett og matlukt ned, der den oppstår, nemlig på koketoppen.

Med BORA Benkeventilator får man maksimal frihet i designet fordi man ikke trenger å ta hensyn til hvor man kan plassere kjøkkenhetten. BORA Basic er svært enkel å montere da hele enheten er kompakt – en slags plug and play benkeventilator med integrerte motorer. Enheten leveres komplett med 4 koketopper rundt ventilatoren. De 4 kokesonene er de største på markedet på denne typen ventilasjon.

Enkel rengjøring

Den runde ventilatoråpningen i midten er laget av rustfritt stål og skjuler et solid fettfilter – også laget av rustfritt stål. Risten er produsert av materiale fra Dupont som tåler temperaturer opp mot 170 grader. Dekselet og fettfilteret løftes lett ut og settes i oppvaskmaskinen.

Programleder og “sinnasnekker” Otto hadde aldri hørt om BORA før og syntes det var en strålende løsning:

 – Dette liker jeg! Sånn vil jeg ha hjemme. Det er sånn jeg vil ha det, ikke fra taket! All os, damp, og lukt blir sugd ned i plata, det synes jeg var kult.Sinnasnekkern

 

 

Da Otto forklarte paret hvordan det fungerte var de overrasket og veldig fornøyde:

– Så lekkert! 

 

 

For å se hele innslaget, som er fra 2916, gå inn på vår Facebook side.

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.