Snickar-Matte og erfaring med BORA - Svensk TV snekker velger BORA benkeventilator med teppanyaki

Snickar-Matte velger BORA Professional 2.0 med teppanyaki

Vi er hjemme hos Snickar-Matte, programleder i det populære programmet Bygglov på svensk TV4. Vi er her for å se på det nye kjøkkenet hans og høre om hans erfaring med BORA koketopp med integrert ventilator. Han har nemlig valgt å installere en benkeventilator, en BORA Professional. Matte har alltid vært fascinert av nye innovative high-end løsninger og tiltalende design. Han ble veldig imponert over BORA da han så systemet for første gang på Nordbygg-messen 2016 og bestemte seg for at dette skulle han en gang ha i sitt eget kjøkken. Så tenkt – så gjort. Og nå har drømmen blitt virkelighet.

 

Hvorfor velge en downdraft-løsning?

Matte kjente godt til benkeventilasjon fra før. I sitt forrige kjøkken hadde han en høy og senkbar ventilator bak kokeplaten. Den oppfylte ønsket om fri sikt, fleksibilitet i kjøkken-planleggingen og de unngikk den skjemmende kjøkkenhetten – men effekten var ikke god nok til å fjerne ma-tos og lukt. Derfor ønsket familien til Matte seg en kjøkkenvifte som var både usynlig og effektiv. Med BORA benkeventilator fikk de det de ønsket seg. Matte er spesielt fornøyd med at effekten er veldig bra med resirkulasjonsløsningen via kullfilter.

Familietid og måltider i hverdagen

I den stressende hverdagen prøver Matte alltid å rekke å lage mat. Selv om det av og til kan bli noen enkle middager tar han igjen ved å lage mer avansert mat i helgene. Matte liker seg virkelig godt på kjøkkenet har stor interesse for mat. Favoritten er kjøtt – alt fra oksefilet til kylling eller fisk.

Under vår fotoshoot lager Matte mat til oss og, som alltid om han får bestemme selv, blir det pasta kjøtt og forskjellig type pølser.

Familien har opplevd at de tilbringer mye mer tid sammen rundt kjøkken-øya nå som de ikke lenger forstyrres av en bråkete kjøkkenhette. ”Det har blitt et veldig sosialt kjøkken og tiden vi tilbringer over grytene har fått en ekstra kvalitet» forteller Matte.

 

Erfaringer med BORA?

”Det som imponerar meg mest er hvor effektivt systemet faktisk er og kvalitetsfølelsen jeg får av de solide materialene.” Han inrømmer også at han elsker de rustrie knottene på sin BORA Professional som byr på både den mekaniske følelsen og muligheten for avanserte instillinger via touchfunksjonene. ”Det er også utrolig deilig at kokesonene er så pass store. Vi bruker ofte store og mange kjeller og panner på induksjonsplatene.”

En tredje faktor Matte ønsker å fremheve er hvor enkelt og raskt det er å rengjøre ventilatoren etter matlagingen. Det er bare å nappe ut fettfilteret og slenge det i oppvaskmaskinen – så tørke av platene som vanlig med en klut. BORAs smarte Cleaning Mode gjør det superenkelt å rengjøre Teppanyaki-platen og ventilatorslissen.

Matte liker også BORAs ”sporty approach” med sykkellaget BORA Hansgrohe og dere verdier.

 BORA Professional benkeventilator valgt av Snickar Matte i Bygglov

Erfaring med BORA i Bygglov (svensk TV4)

Mange av familiene i Bygglov har fått BORA installert i sine kjøkken og vi spør Matte om erfaring med BORA og hvordan responsen har vært. ”Fantastisk! Alle har blitt super-fornøyde og blitt imponert av effekten til systemene i tillegg til det lekre designet. De føler at kjøkkendesignet også har blitt fornyet takket være at BORA muliggjør åpne løsninger  – kjøkkendesign uten kjøkkenhetter og uten overskap. I Bygglov-prosjektene er det ofte vanskelig å flytte eller bygge inn nye ventilasjonskanaler og da er BORAs helhetsløsninger og fleksibilitet en god løsning.”

Vi takker Matte for maten og praten og ønsker han og familien lykke til med sitt flotte nye kjøkken!

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Snickar Matte byr på mat – og som vanlig når han bestemmer består det av pølser og kjøtt. Pasta alla Snickar-Matte tilberedt på BORA Professional smaker fortreffelig.