Front cooking i Madkælderen Koldinghus

, ,
Front cooking BORA_on_wheels i Madkælderen koldinghus med BORA downdraft

BORA on wheels bringer Front Cooking til helt nye høyder i Madkælderen Koldinghus.

 

BORA on wheels bringer Front Cooking til helt nye høyder i Madkælderen i Koldinghus.

Front cooking på restaurant

Som gjest på gourmetrestauranten Madkælderen Koldinghus kan du nå oppleve at kokkene kommer trillende med «kjøkkenet» sitt og lager maten din ved bordet – mat på 1. rad – eller Front Cooking som det kalles. Takket være downdraft-teknikken til BORA benkeventilator vil du også oppleve at mat-os, lukt og røykt suges ned i den kraftige, men støysvake avtrekksviften midt mellom kokeplatene. Genialt! Ja, både funksjonelt og designmessig. Kokkene i Madkælderen forteller at de er vilt begeistret for sitt siste «leketøy».

 

Et rullende kjøkken med innebygget ventilator

De rullende kokeplatene med benkeventilasjon er «pakket» pent inn i treverk fra Dinesen Douglas, hvit Corian og håndtak i messing – levert av Køkkenforum i Kolding og bygget av OlavEriksen til Madkælderen i samarbeid med deres kokker.

BORA Professional benkeventilator, med kombinasjon av sonefri induksjon og teppanyaki, står Madkælderen og de viser den gjerne frem – så er du i Kolding, finner du Koldinghus og Madkælderen sentralt i den gamle og sjarmerende delen av byen.

Velkommen til en uforglemmelig matopplevelse!

Les mer om Madkælderen Koldinghus her!

 

 

Madkælderen på Koldinghus er en gourmetrestaurant. sentralt beliggende i Kolding. Her vil du oppleve eventyrlige smaksopplevelser i stemningsfulle omgivelser. Madkælderen har en historisk beliggenhet i kjelleren under slottet Koldinghus i den sentrale og pittoreske bydelen i Kolding. Gourmet-restauranten har plass til 80 spisende gjester, og yter service i særklasse.

På Madkælderen får du vakre og nøye sammensatte menyer tilberedt med råvarer fra lokale produsenter i Koldings omegn. Velsmakende og kreative retter med høyt teknisk nivå kjennetegner rettene på Madkælderen gourmetrestaurant. Meningen er at du skal nyte det beste av det beste med sesongbaserte råvarer med en nøye tilpasset vin-meny som bringer det beste frem i maten.

 

Velbekomme!

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.