Luksusyacht velger BORA til sine skipskjøkken

, ,
Luksusyacht velger BORA til sine skipskjøkken

Luksusyacht velger BORA til sine skipskjøkken

BORA og Benetti Yacht - Den ekstreme luftsirkulasjonen om bord krever spesielt kraftig og effektiv avtrekkvifte

BORA og Benetti Yacht – Den ekstreme luftsirkulasjonen om bord krever spesielt kraftig og effektiv avtrekkvifte

 

Luksusyacht velger BORA downdraft til sine skipskjøkken. BORA downdraft setter seil i et nytt samarbeid med den italienske luksusyacht-produsenten Benetti.

Det tradisjonsrike selskapet Benetti Yachts, grunnlagt i 1873, bygger avantgarde superyachter på opptil 70 meters lengde i Livorno og Viareggio for kunder over hele verden.

Sett seil med BORA benkeventilator

Det er høye krav til design når det gjelder utstyret i eksklusive yachter. Det var derfor ikke overraskende at Benettis designer tok kontakt med BORA som har vunnet så mange internasjonale designutmerkelser.

Logistikken om bord stiller spesielle krav til matlagingen. Spiseplasser utendørs er del av yacht-livet. Kjøkkenet må være plassert nærmest mulig.

Logistikken om bord stiller spesielle krav til matlagingen. Spiseplasser utendørs er del av yacht-livet. Kjøkkenet må være plassert nærmest mulig.

Kravene til design og utstyr i Benettis yachter har mye til felles med standardene til BORA benkeventilasjon:

  • Kvaliteten må være av ypperste klasse
  • Solide materialer som rent rustfritt stål, keramisk glass
  • Konsekvent og minimalistisk design er det estetiske grunnlaget

Et skipskjøkkenet må også være funksjonelt da det utsettes for ekstreme belastninger i høy sjø. Brukervennligheten må være på topp på åpent hav såvel som i havn. Også her har BORA integrert ventilasjon sine fordeler.

DOWNDRAFT MED 10 ÅRS FORSPRANG - BORA tekniske håndbokBORA benekventilator er godt egnet for det maritime

Svært effektive avtrekkssystemer er avgjørende for luksusyachter. Det er viktig å unngå matlukt og fett-os samtidig som luftsirkulasjonen om bord er så stor at vanlige avtrekkshetter ikke monner.  Avstanden mellom platetopp og avtrekk gjør det vanskelig å forhindre at fett og lukt slipper ut i kjøkkenet. Et avtrekk i hodehøyde med hjørner og skarpe kanter vil dessuten utgjøre en fare for personskader på åpent hav.

Med BORA benkeventilasjon slipper man farlige overbygg i skipskjøkkenet,  det blir mer oversiktlig og kommunikasjonen mellom kokkene blir enklere siden ingenting forstyrrer synsfeltet.

Rengjøringen av BORA systemene er også enklere enn vanlig avtrekk og taler også for BORA i båter. Ventilatorrist, fettfilter og drypp-brett kan enkelt nappes ut, uten verktøy, og settes i oppvaskmaskinen.

Luksusyacht velger BORA til sine skipskjøkken

BORA er dessuten en ekstremt stillegående venitilator hvor grunnstøyen er lavere enn lyden av en biff som stekes. Støybelastningen for gjestene om bord blir dermed minimert.

Blant yacht-eierne finnes det lidenskapelige hobbykokker som ofte gir skipskokkene fri fordi de vil lage mat selv.  Kanskje sammen med gjestene sine. Da er BORAs egenskaper og kvaliteter ekstra gode å ha med helt nye muligheter for samvær og design på alle kjøkken – også langt til havs.

Alt er mulig. BORA og Benetti, et sterkt lag.
Kast loss for et samarbeid med stor fremtid!

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.