Kjøkkentrendene for 2017

Willi Bruckbauer, grunnlegger og administrerende direktør i BORA, er en av dem som kan mest om kjøkkentrender. Han har en visjon om et kjøkken som kombinerer frihet, funksjonalitet, skjønnhet og effektivitet. Bruckbauer vil at BORA downdraft skal være synonymt med innovasjon og kreativitet, og gjør derfor langsiktige analyser av kjøkkenmarkedet og hvordan den vil utvikle seg.

Her er hans tanker om kjøkkentrendene fremover.

140123_BORA_Willi_Bruckbauer_Final - om kjøkkentrender 2016

Willi Bruckbauer deler sine tanker om kjøkkentrender 2017.

 

Mer frihet i planlegging av kjøkkenet

Kjøkkenet har lenge vært hjertet av hjemmet. Som et resultat, stiller forbrukerne stadig større krav til planlegging og design: de krever frihet på kjøkkenet! Folk ønsker å planlegge kjøkkenet uten å ta hensyn til de vanlige normene.
Dette økende behovet for utradisjonelle kjøkkenløsninger passer som hånd i hanske med BORA. BORA sin smarte benkeventilator frigjør plass over ovnen, og lar en planlegge kjøkkenet uten å tenke på at ovnen må plasseres slik at en får montert en kjøkkenhette.

 

Åpne løsninger tas mer på alvor

Utviklingen mot åpne oppholdsrom fortsetter på verdensbasis. For BORA som produsenter betyr denne utviklingen at de må utvikle produkter som egner seg når kjøkkenet blir en del av stua – når kjøkkenet blir oppholdsrom. Det er et økende behov for lavere støy og mer visuell appell i produktene. Ikke minst ønsker vi mulighet for kontakt med resten av rommet mens vi lager mat. Den klassiske avtrekksviften har ofte gitt kjøkkenløsninger der maten lages enten med ryggen til resten av rommet, eller med en svær kloss som blokkerer sikten. Det slipper man med BORA benkeventilator.

Illustrasjon fra et vakrere kjøkken

Avansert og sosial matlaging

Vi blir stadig mer sofistikerte i matlagingen og stadig oftere inviteres venner med på matlagingen der det før bare ble servert. Av alle kjøkkentrender 2017 er kjøkkenet som en sosial plass en av de mest spennende. Det vil medføre at vi kanskje velger andre type ovner, kanskje en teppanyaki-grill i tillegg til den vanlige induksjonstoppen, eller en innebygd wok slik at en kan samles rundt kjøkkenøya og eksperimentere.

Vi vil ha håndverk, kvalitet, og design

Kvalitet blir stadig en viktigere sak for kresne forbrukere. Folk ønsker å heve nivået på sin egen matlaging og kjøper produkter som hjelper dem med det.
“Made in Germany” er fortsatt et kvalitetsstempel rundt om i verden, og BORA mener bestemt at grunnlaget for et vellykket selskap er å konsekvent legge stoltheten i å levere kvalitet i produksjon av våre produkter. Og kvaliteten skal oppleves på lang sikt. For eksempel bruker vi bare høykvalitets, holdbare materialer i produksjonen av BORA downdraft. Bora benkeventilasjon produseres i Alpene og BORA velger underleverandører og produksjonssteder i Alpe-regionen for å sikre korte avstander og gode samarbeid. For BORA downdraft er kontinuerlig optimalisering av kvalitet og brukervennlighet på kjøkkenet et incitament, en utfordring og en mulighet i ett.

Se eksempler på Kjøkkentrender 2017?

Litt fargeinspirasjon for 2017? 

Klikk deg litt rundt og se det minimalistiske og elegante designet på Bora benkeventilatorer og koketopper.

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.