Vaffelhår – hvordan unngå sjenerende matlukt i hår og klær

vafler vaffelhår BORA benkeventilator

Hvordan unngå sjenerende matlukt i hår og klær?

Vafler lukter ikke godt!
Det er min påstand.

Hæ?, sier du kanskje. Klart vafler lukter godt. Det lukter himmelsk faktisk. Der og da. Når du er sulten, når du nærmer deg en varmestue på tur i marka, når barna koser seg på kjøkkenet rundt vaffeljernet. Ja – da lukter det godt.

Men noen timer etterpå? Når du for lengst er mett og ferdig med vaffelspisingen? Og du stadig får ferten av vaffellukt? Da er det fordi du har vaffellukt i klærne og vaffelhår. Og da er min påstand – vafler lukter ikke godt. Les videre for tips om hvordan unngå sjenerende matlukt i hår og klær.

Book et online møte med BORA salgsteamVaffelhår

Husker forresten mang en helg fra Bandykiosken. Med 3 bandyspillende barn har man stekt noen hundre-tusen vafler opp i gjennom. Og etter noen av de kioskvaktene føltes det som å GRE vaffelrøre ut av håret. Fett og ekkelt. Vaffelhår, rett og slett.

Men nok om det. Det med lukten gjelder ikke bare vafler – det gjelder mat generelt. Mmmmm, så godt det lukter, sier vi når vi kommer hjem fra jobben og mannen i huset står på kjøkkenet og kokkelerer. For lukten er en del av forventningen. Og luktesansen er en viktig del av det å kose seg med mat.

Men noen timer etterpå? Da kan vi spare oss. Både for matlukt i hår og klær og gardiner og møbler!

Og for ikke å snakke om hva naboen skal ha til middag. Vil helst slippe å lukte får-i-kål i oppgangen mange dager etter at naboen har hatt middagsselskap.

 

Hvordan unngå sjenerende matlukt i hår og klær?

Så hvordan unngår vi dette med dagenderpå-lukter? Effektiv ventilasjon er tingen. Og skal du ha effektiv ventilasjon, da må du sjekke ut markedets beste kjøkkenventilasjon fra BORA.


BORA benkeventilasjon trekker lukt, damp og fett ned – rett fra der det oppstår. Stillegående og effektivt. Høres det utopisk ut? Prøv det selv hos en av BORAs forhandlere eller på vårt BORA showroom.

BORA har 7 klare fordeler:

  1. Frisk luft under matlaging
  2. Stillegående
  3. Fri sikt – ingen hette
  4. Superenkel rengjøring
  5. Mer effektiv – 100% cleanrate
  6. De beste og mest solide materialene
  7. Frihet i kjøkkendesign

Og den 8. fordelen – du slipper vaffelhår.

God fornøyelse!

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.