VI KJENNER HVER ENESTE SKRUE

,
vi kender hver eneste skrue

Våre ansatte går sjelden i dress og har gjerne en skrutrekker i lommen.  Uansett hvilken stilling vi har i Engebretsen så er vi alle 100% hands-on. Det er ikke bare fordi vi kjenner hver eneste skrue, fordi vi lager mat på BORA hver dag eller fordi vi kjenner teknikken og produktene ut og inn…

— Det er fordi produkter og kunder er vår lidenskap!

Kundeservice er vårt DNA  

Vi kjenner en stor glede når vi kan bidra til at flere får gleden av å lage mat på en BORA. Gjøre deres kjøkken om til VÆRE-kraftige rom. Hvor det rett og slett er godt å oppholde seg.  

Men også å vise at vi som leverer kvalitetsprodukter har den sammen kvaliteten i ryggraden vår. I form av førsteklasses service. Når du som kunde velger det aller beste – da skal du få det aller beste – i tillegg til rask og presis service. 

Ingen kø  

Du skal slippe å vente i telefonkø – vi har svartid på maks 30 sekunder. Og når du får svar er det til rette person med en gang. En som kjenner våre produkter ut og inn og som kan hjelpe deg!  

Henvender du deg på mail – post@engebretsen.no – så får du svar – og gjerne en løsning – innen 48 timer.  

Vi kjenner hver eneste skrue

Lav feilrate

Både BORA downdraft og KWC kvalitetskraner er merkevarer med oppsiktsvekkende lav feilrate. Heldigvis. Men skulle et uhell først være ute, så er det godt å vite at hjelpen aldri er langt unna. Vi er heller aldri langt unna når det gjelder å svare på spørsmål – store eller små.
Det er bare å ta kontakt!
 

Ingen kompromisser

BORA og KWC betyr topp kvalitet fra innerst til ytterst – i alle ledd. Det er ingen kompromisser når det gjelder hverken kvalitet eller bærekraft. De bruker kun de beste materialene. BORA-effekten er for eksempel dokumentert best i bransjen (se dansk rapport her) og støynivået er ekstremt lavt. KWCs kjøkkenkraner har unike egenskaper i bransjen. De samme høye kravene stilles også til produktdesign hos både BORA og KWC.  

Med stolthet kan hver og en av oss i Engebretsen si at vi kjenner hver eneste skrue!  

 

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

Flere morsomme historier finner du på vår Facebook side.

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.