BORA + Bonum = suksess i boligprosjekter

, ,

BORA + Bonum = suksess i boligprosjekter

Bonum legger listen høyt for bygningsmessige- og estetiske kvaliteter

Du kan nesten kjenne igjen et Bonum-prosjekt på stilen og designet. Hos Bonum legges det stor vekt på eksklusivt materialvalg, miljø, særegenhet og detaljer.

Hver minste detalj i prosjektet er nøye gjennomtenkt. Fra følelsen man får når man setter føttene på gulvet om morgenen til hvordan du tar imot dine gjester ved et middagsselskap..

trendrapport for kjøkken

Foto: @ireneslundephotography

BONUM først ut med BORA

Da BORA benkeventilator ble presentert for det norske markedet i 2012 var kjøkkenkunder, forhandlere og boligutviklere naturligvis skeptiske. Den tradisjonelle kjøkkenhetten dominerte fremdeles både markedet og kjøkkenet.

Det sier litt om Bonum at de var en av våre første prosjektkunder på BORA i Skandinavia. Det var både modig og fremtidsrettet av Bonum å installere BORA i leilighetene i flere prosjekter på den tiden.

Bonum har som strategi å utforske fremtidens boliger og har helt siden starten vært opptatt av å ligge i forkant med bruk av ny teknologi.

Prosjekt Villa Fredly

Prosjekt Bygdøy Alle 45

Vekt på design

Ikke bare gjorde BORA downdraft arbeidet med kjøkkendesign enklere for Bonums interiørarkitekter. Også kundene ble imponert over høy standard og god funksjon i alle detaljer.

BORA benkeventilasjon er perfekt tilpasset det moderne og gjestfrie uttrykket som også Bonum har som mål i sine boligprosjekter. BORA benkeventilasjon er kjent for sine mange prestisjefylte design-awards og tilfredsstiller Bonums høye krav til eleganse.

Kjøkkenøyer med koketopp, men uten kjøkkenhette, kan gjerne bli en del av stuen. I flere av leilighetene er BORA-koketoppen plassert foran vinduer med fantastisk utsikt. Det er ingen problemer med fett under matlagingen. Det forsvinner nemlig rett ned i ventilatorens fettfilter som enkelt kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Moderne boligkjøpere vil ikke stå i en krok eller inntil en vegg å lage mat. De vil at kjøkkenet skal være en sosial sone hvor matlagingen blir en hyggelig del av måltidet.

BORA benkeventilator laget av de mest solide materialer

Foto: @ireneslundephotography

BORA + Bonum = suksess i boligprosjekter

Hver eneste Bonum-bolig er individuelt tilpasset med stor vekt på design og funksjon. Og kundene setter stor pris på omtanken!

Et moderne og funksjonelt kjøkken som er tilpasset en moderne livsstil er viktig i en bolig med høy standard. Med testvinnende benkeventilator fra BORA unngår du den ruvende og bråkete kjøkkenhetten og kan lage mat uten støy og uten fett-os og matlukt.

Særlig der hvor kjøkkenet er en del av stuen vil en effektiv og støysvak, men usynlig, ventilator ha mye å si.

 

Kjøkkenøy med BORA benkeventilator. Bilder fra bonum.no

Tek 17 og kjøkkenavtrekk

Stefan Yan, utviklingssjef hos Bonum, forteller at det aldri har vært problemer i forhold til byggetekniske forskrifter og bruk av benkeventilasjon. Så lenge BORA benkeventilasjon ikke benyttes som et kompenserende tiltak. Derimot benyttes BORA som et ekstra tiltak som ikke erstatter kravet om forsering av luft kan downdraft-løsningen helt fint benyttes.

Kullfilter

BORA benkeventilasjon selges med utluft eller kullfilter. På verdensbasis utgjør BORAs salg med kullfilter hele 80%, i Norge ca. 60%.  Mange velger kullfilter av praktiske hensyn rundt installasjon. Men også av energibesparende hensyn (resirkulert varmluft føres tilbake i rommet), og av branntekniske og estetiske hensyn. Det siste er spesielt i leilighetsbygg hvor man ønsker å unngå perforerte flater på fasaden. Vi tror fremtidige tek’er vil være mer positivt innstilt til bruk av kullfilter i nye boligprosjekter siden den teknologiske innovasjonen er så merkbar.

Inspirasjon

Bonums boliger er en inspirasjon i seg selv. Bli med inn i Bonums verden av funksjonelle og moderne boliger med særpreg her!
Vi anbefaler også å følge @bonum.no på Instagram!

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.