Illustrasjon fra et vakrere kjøkken

«Det må gå an å lage et vakrere kjøkken …!»

Willi Bruckbauer – Grunnlegger BORA

Slik ble BORA til

Det er over ti år siden jeg begynte å utvikle den perfekte kjøkkenviften – etter ønske fra kundene mine. De tradisjonelle kjøkkenhettene er dominerende og bråkete der de henger over komfyr og platetopper. Mange syntes at de er lite effektive, store, stygge og merkelig gammeldagse.

Dermed begynte jeg å lete etter en ny løsning. Drivkraften min var ren nysgjerrighet, men også en ambisjon om å gjøre livet på kjøkkenet bedre og skape et vakrere kjøkken. Slik oppsto bedriften BORA. Og i dag selger vi våre innovative produkter i ca 60 land.

Kjøkkenrevolusjonen – for et vakrere kjøkken

Da jeg begynte hadde jeg en arbeidstittel for eksperimentene mine: «Kjøkkenrevolusjonen – slutten på den tradisjonelle avtrekkshetten» Jeg kom på dette mottoet i kampens hete – da jeg var ivrig og full av pågangsmot.  I årene som kom skulle det vise seg å være et godt motto. Produktene våre slo an for fullt og forandret kjøkkenmarkedet for godt. Vi skapte rett og slett et paradigmeskifte i kjøkkenbransjen.

Stadig flere bedrifter forsøker nå å etterligne BORAs innovative kjøkkenvifter – som har overbevist kunder over hele verden.

Sentrum for innovasjon - derfor ligger BORA downdraft alltid foran

BORA er selve originalen

I dag er BORA synonymt med funksjon, design og kvalitet på kjøkkenet. BORA er ikke bare en klassiker, BORA er selve originalen. Noe som inspirerer oss i BORA som trendsettere.

BORAs forskningslaboratorium

I BORAs forskningslaboratorium arbeider dyktige ingeniører døgnet rundt med innovasjoner som blir testet med kompromissløs nøyaktighet. Jeg er stolt over å presentere nyhetene våre.

Hvordan velge downdraftløsning

Vi vil gjerne ha en kjøkkenvifte med størst mulig effekt og minst mulig støy!

Testvinneren BORA Pure – benkeventilator for alle

Med testvinneren BORA Pure har vi nådd målet om at det skal finnes en BORA for alle typer kjøkken. Ulike behov og livsstiler krever ulike løsninger. BORA Pure kommer i ulike farger og kan tilpasses individuelt.

Unik teknikk – unik effektivitet

Vi legger stor vekt på design og ikke minst på funksjon. Alt er intuitivt og enkelt å bruke. Vedlikeholdet er en barnelek. En BORA gir deg maksimalt med oppbevaringsplass.

BORA Classic 2.0 downdraft med en fleksibel induksjon

BORA Classic – enda råere

Vi har også videreutviklet BORA Classic. Unik og prisvinnende design samt optimalisert betjening som er «state of the art». Og enda mer stillegående. Vi viste begge produktene for første gang på Kölner Möbelmesse 2019 og siden har markedet mottatt de nye downdraft-systemene på en fantastisk måte.

Bevegelse og ambisjoner

Med på laget har vi BORA Hansgrohe sykkellag med Peter Sagan som internasjonal stjerne. Bevegelse står sentralt for BORA. Både som idé og som en del av vår bedriftskultur. Slik får man ting gjort.

Overdriver vi? Nei, slett ikke, vi jobber mot store mål. Og vi ønsker å yte over gjennomsnittet – slik at du som kunde blir MER enn fornøyd. Og få et enda vakrere kjøkken.

Velkommen til BORAs verden – og et vakrere kjøkken!

Hilsen Willi

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.