Dette er de nyeste kjøkkentrendene

De siste kjøkkentrender fra BORAs grunnlegger Willi Bruckbauer - Vi kjenner hver eneste skrue i BORA

BORAs grunnlegger, Willi Bruckbauer, gir deg de nyeste kjøkkentrendene!

Willi Bruckbauer er sjette generasjons snekker. Som eier av Werkhaus kjøkkenstudio i Raubling, har bayeren vært vant med og observert kundenes kjøkken-ønsker i flere tiår. Uten disse erfaringene og analysene hans av hva som motiverer folk til å fornye kjøkkenet, ville han aldri ha oppfunnet BORA downdraft-systemer som er innovative nedtrekksvifter – benkeventilator.

BORA-produkter har vært på markedet i over 10 år og selges nå i nær 60 land over hele verden. Willi Bruckbauers visjon forblir den samme i dag som da han først startet: slutten for avtrekkshetten. Willi er ansett i bransjen som en innovatør og pådriver som har forvandlet benkeventilasjon fra et nisjemarked til et masseprodukt. Her gir eksperten sin mening om de nyeste kjøkkentrendene og fremtidens kjøkken.

de nyeste kjøkkentrender

Foto VVS-aktuelt

«Kjøkkenet har blitt en livsstil!»

«Kjøkkenet er mer livsstil enn noensinne. Og dermed også mer individuelt enn noensinne. I dag opplever jeg dette i nesten hver eneste kundekonsultasjon. Standardløsninger er fra fortiden; folk vil ha det ekstraordinære, selv om de bare har et lite budsjett. Aldri før har det vært større etterspørsel etter denne nisjeprodukter og løsninger som går utover de standardene som store selskaper tilbyr. Det er et ønske om å være annerledes og om ekstraordinære løsninger. Vi opplever at dette er en global trend og i tråd med BORAs ånd: innovasjon, kreativitet og visjonen om slutten for avtrekkshetten.

 

Å gjøre livet på kjøkkenet hyggeligere

Jeg utvikler ting fordi jeg vil gjøre livet på kjøkkenet hyggeligere for folk. Kjøkkenet er tross alt et sted for følelser, lukt, smak og samvær. Et sted folk møtes med et ønske om god livskvalitet. Et sted hvor mange ønsker å uttrykke sin personlighet, siden dette er det viktigste rommet i hjemmet for dem, eller med andre ord deres sanne hjem. Jeg vil gi disse menneskene de tekniske og kreative mulighetene som trengs for å gjøre dette spesielle stedet så attraktivt som mulig samtidig som det gir maksimal effektivitet.

Sentrum for innovasjon - derfor ligger BORA downdraft alltid foran

Hvor går de nyesye kjøkkentrendene?

Som den siste utviklingen i eiendomsbransjen tydelig viser, blir livet i byen stadig mer attraktivt ikke bare for single, men også for familier og eldre over hele verden. Dette betyr at byene blir overfylte. Kombinasjonen av mindre plass og stigende kostnader fører til et behov for kreative løsninger.

Oppfinnsomhet er nødvendig: hvem ønsker å visuelt overlesse et lite kjøkken med en plasskrevende hette? Less is more – forutsatt at det er godt gjennomtenkt og nøye designet. Et av de viktigste spørsmålene vil være hvordan plassen kan utnyttes på smart vis i hjem som ofte har åpne planløsninger. Hvordan kan du skape en smart og elegant design som også gir god teknisk effektivitet på bare noen få kvadratmeter? Resultatet er at trenden vi har skapt fortsetter. BORA downdraft gir stor frihet, også til små områder, og vi har etablert oss som en magnet for merkevarebevisste. Jeg tror vi er langt unna å nå toppen av markedsutviklingen.

Å være unik er en av de nyeste kjøkkentrendene

I dag spiller design en viktigere rolle enn det pleide å gjøre. Trenden med å være unik betyr også større fragmentering. Jeg opplever at forbrukerne er mer villige til å eksperimentere og prøve nye ting. Fra en stående start har vi lykkes i å vinne tusenvis av  mennesker med konseptet vårt om en platetopp med integrert vifte. Og vi ønsker å forbli banebrytende med våre produkter. Vi har demonstrert vår evne til innovasjon med den nye BORA Professional 2.0 i flytende kjøkkenøyer og nå lanseres BORA Pure – et downdraftsystem som passer for ethvert kjøkken og for de nyeste kjøkkentrendene.

de nyeste kjøkkentrendene - BORA Pure downdraft

Andre visuelle høydepunkter fra BORA: BORA Basic All Black-utgaven imponerer med en matt, svart ventilator-rist med en kjølig, elegant, nedtonet look av rustfritt stål som passer perfekt til omgivelsene og de nyeste kjøkkentrendene. Den utstråler en viss nonsjalanse – den perfekte match for den populære industrielle stilen. Svart er den siste hotte trenden. Men det er ikke alt: BORA Pure gjør det mulig for forbrukeren å være kreativ med seks fargevalg som bringer liv til individuelle kjøkkendesign.

Enkle løsninger i en komplisert hverdag

I en høyteknologisk fremtid vil en ting bli stadig viktigere: behovet for enkle løsninger i en komplisert hverdag. Til tross for all den nye teknologien, elsker selv krevende kunder å holde ting enkelt i de nyeste kjøkkentrendene. Og alle som ser BORA-viftene i aksjon for første gang er generelt forbløffet og tenker: «Wow, det virker. Jeg forstår!» Jeg tror det er grunnen til den globale suksessen vår. Vi legger merke til at kundene og leverandørene i dag oppfatter BORA som både original og synonymet på benkeventilasjon.

I eiendomsbransjen behandles vi som et nytt prestisjeobjekt for selv de mest kravstore prosjektene. Jeg tror at forbrukere og interiørdesignere stoler på kvalitet basert på erfaring innen håndverk. I kjøkkenbransjen er vi både filosofer og pådrivere for innovasjon

Dette er de nyeste kjøkkentrendene

Om BORA

Siden 2007 har BORA Lüftungstechnik GmbH, med hovedkontor i Raubling, Bayern, med suksess utviklet og solgt platetopp-avtrekkssystemer som trekker dampene nedover, takket være bruken av patentert teknologi. De innovative BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional benkeventilator selges nå i nær 60 land over hele verden.

Willi Bruckbauer har en visjon: slutten for avtrekkshetten

BORA-grunnleggeren Willi Bruckbauer har en visjon: slutten for avtrekkshetten. De patenterte benkeventilatorene han har utviklet gir mange fordeler: Høykvalitetssystemene er mer effektive enn konvensjonelle avtrekkshetter, veldig stillegående og støysvake, energibesparende og enkle å rengjøre. De gir maksimal designfrihet for kjøkken og fri utsikt.

En haug av design og innovasjonspriser

Selskapet mottok sin første pris i innovasjonskonkurransen 365 Orte im Land der Ideen (365 Steder i Idéens land) tilbake i 2009, etterfulgt av den tyske entreprenørprisen, red dot awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Award, German Brand Award, Good Design Award og andre. Se artikkelen utmerket, BORA.

BORA Norge

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.