Downdraft med 10års forsprang

,
BORA benkeventilator er downdraft med 10 års forsprang

BORA benkeventilasjon er BEST-I-TEST downdraft med 10års forsprang på andre leverandører. Men hva betyr 10års forsprang for deg som BORA-kunde?

En benkeventilator er ikke en benkeventilator

BORA har produsert benkeventilasjon siden 2007 og er selve opphavet til teknologien som brukes i dagens downdraft-systemer. Dessuten er BORA spesialister og driver kun med benkeventilasjon.

Bilde av en koketopp sett ovenfra og en åpen skuff under BORA X Pure benkeventilator - maks plass i skap og skuffer

BORA er downdraft med 10års forsprang. I 2020 ble BORA X Pure lansert .

Hva betyr downdraft med 10års forsprang for deg?

Forspranget ligger i teknologien, effektiviteten, i design, i funksjonalitet, i støynivå, i materialbruk, i brukervennlighet, i rørsystem og kullfilter, i kort sagt alle detaljer og i helheten. Det er også derfor BORA blir BEST-I-TEST downdraft i alle tester vi deltar i (f.eks BORA Pure og BORA X Pure juli i 2021).

10 års forsprang og det at BORA jobber med kontinuerlig forbedring og videreutvikling av benkeventilasjon resulterer i flere fordeler for deg som kunde:

Downdraft med 10 års forsprang1. Kokesonene: BORA har de største kokesonene i markedet

Ikke bare har BORA patent på de største induksjonspolene. I tillegg er touchpanelene (på de modellene som har dette) plassert på en smart måte slik at kjelene ikke kan komme borti panelet.

 

2. De mest solide og miljøvennlige materialene

BORA bruker kun rene materialer av høy kvalitet og er de eneste benkeventilatorene med fettfilter av rent rustfritt stål. Dermed kan det vaskes i oppvaskmaskin – om og om igjen.

 

Downdraft med 10 års forsprang

 

3. BORA er mest effektiv

BORAs 100% cleanrate er helt unik. Med over 63 unike patenter på downdraft og koketopp-teknologi samt 100% fokus på benkeventilasjon blir resultatet best. Resultatet for deg er at du får den mest effektive og stillegående kjøkkenviften på markedet.

4. BORA er den mest støysvake ventilator på markedet

BORA er et sentrum for innovasjon. Hos BORA jobber de kun med benkeventilasjon – og mot kontinuerlig forbedring og utvikling. Resultatet er at BORA benkeventilator er markedets mest støysvake kjøkkenvifte.

Bilde av beige kjøkken med mann som snakker i telefonen men det koker på komfyren BORA_X-Pure_PUXU_PUXA_benkeventilator downdraft - Downdraft med 10 års forsprang

5. BORA leveres sammen med BORAs egne ventilasjonsrør

ECOtube fra BORA fører luft minst 20% «raskere» enn konkurrerende ventilasjonskanaler. Rørene leveres sammen med benkeventilatoren og gjør installasjonsjobben mye enklere. Du får et komplett system med kvalitet i hver minste detalj. 

 

Hjelp, garantier og service

Det er knapt noen reklamasjoner på BORA benkeventilasjon. Dette gjelder i alle de over 60 landene hvor BORA selges. Allikevel gir BORA 5 års garanti som standard i alle land.

Skulle det først være noe galt så får du rask hjelp. BORA bistår også med planlegging og tegninger.

Gassplatetopp med 2 soner til BORA Professional

7. BORA selges kun gjennom sertifiserte forhandlere

Slik at du får best mulig hjelp og service gjennom hele prosessen. I Norge finnes det hundrevis av dyktige BORA-forhandlere. Du finner din BORA-forhandler her!

 

8. Miljøhensyn

BORA går aldri på kompromiss med verken kvalitet eller miljøhensyn og er stolte av å ha klasse A++.

Visste du at BORAs ventilatorer bruker mindre energi enn vanlig hetter?

kjøkkendesign med BORA benkeventilator

9. Eksklusivt og prisvinnende design

BORA er et av det mest prisvinnende hvitevarebrands i markedet. Både design og funksjonalitet hos BORA benkeventilasjon høster stadige internasjonale prestisje-awards og kåres til Best-i-Test i de tester de er med på.

 

10. Større valgfrihet for deg som kunde

Ønsker du planlimt eller nedfelt koketopp og benkeventilator? Utluft eller resirkulasjon med kullfilter? Gass, teppanyaki, keramisk topp eller induksjonstopp? Eller kanskje en kombinasjon av ovennevnte? Alle disse valgene kan du selv være med å ta med BORA downdraft.

Bilde av BORA Classic 2.0 benkeventilator med fleksibel induksjonstopp og teppanyaki - Hva skjer dersom det koker over på en BORA benkeventilator? - Downdraft med 10 års forsprang

11. Full utnyttelse av skap og skuffedybde

BORA benkeventilasjon er meget plassbesparende. Ikke bare frigjør du plassen du ellers ville hatt en tradisjonell kjøkkenhette. Du får også maksimal utnyttelse av plassen under benken. Ingen av BORA-modellene bygger mer enn 20 cm ned og ved utluft sørger smarte løsninger for at du får rikelig med plass til skuffer og skap. Kompaktmodellene BORA Pure og BORA X Pure har overhodet ingen rør i bakkant.

 

Ja – BORA er downdraft med 10års forsprang! Slipp fremtiden inn på kjøkkenet og få 10års forsprang, du også! Med garantert kvalitet!

Se BORA benkeventilator i aksjon hos en våre dyktige forhandlere over hele Norge:

 

 

Kontakt oss her!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.